AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kaleido Star
Címe: Kaleido Star
Angol címe: Kaleido Star
Magyar címe: Kaleido Star
Hivatalos weboldal: http://www.kaleidost...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Játék
Vígjáték
Dráma
Sport
Kaland
Stúdió: GONZO
Production I.G
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 42 szavazat alapján: 9.38
Ismertető értékelése: 23 szavazat alapján: 7.3
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Naegino Sora Amerikába repül, hogy valóra váltsa álmát: igazi Kaleido Star legyen.
Ám ez nem is olyan egyszerû, ha az ember csak 16 éves, egyedül van és eltéved. Szerencsére bolyongása folytán találkozik Kalos Eidoval, aki a Kaleido Stage alapítója és fõnöke. Sorát egy rendõr, Jerry (rendõr bácsi) olyan gyereknek nézi, aki megszökött otthonról, ezért beviszi az õrsre, emiatt Sora lekési a válogatást. Layla Hamilton, az aktuális Star épp indulni készül, mikor Sora megérkezik. Ken Robbins, a színpad managere úgy gondolja, még van idõ Sora bemutatójára, de Layla egy pillanatot se hajlandó várni.
Egy szerencsés "baleset" eredményeként, az esti elõadás egyik szereplõje nem tud fellépni; ezért Kalos felkéri Sorát, hogy helyettesítse a sérültet.
Mivel Sora nem a megszokott módon került a társulathoz, sokan haragszanak rá. Ám egy ilyen vidám lány nem hagyja magát: bár nem teljesen saját akaratából, de megtanul egy olyan mutatványt, amit eddig csak Layla tudott eladni. Persze ez még nem a tökéletes verzió; de a tét a társulatnál maradás volt, és Sora még barátokat is szerzett a gyakorlások alatt (Anna Heart és Mia Guillem).
Így lép Sora a sztárrá válás rögös útjára, melynek csúcspontja a Legendás ugrás, amit Sora, Layla partnereként Kalos és Fantom segítségével mutat be a nagyérdemûnek. Az elõadás sikere ellenére Layla kénytelen elmenni a társulattól. Aki idáig megnézi a sorozatot, tudni fogja miért.
Layla távozása után Leon Oswaldot szerzõdtetik a színpadhoz. Róla azt lehet tudni, hogy nagyon nagy sztár, de senkit nem akar elfogadni partnerének, ennek természetesen megvan az oka, ha tudni akarod, mi akkor feltétlenül nézd meg a sorozatot! Soráról se feledkezzünk meg, akinek most May Wonggal szemben kell bizonyítania, hogy õ igenis igazi Kaleido Star. Továbbá szeretne létrehozni egy olyan színpadot, ahol nincsenek veszekedések; mindenki olyan vidám a színfalak mögött is, mint ahogy ezt a nézõk gondolhatják az elõadások alapján. Vajon sikerül neki?

További szereplõk:
Anna Heart, Jack Baron lánya.
Mia Guillem, kezdetben csak artista, majd rendezõ is.
Fantom, a színpad szelleme, akit csak azok a kivételes tehetségû és elszánt artisták láthatnak, akik képesek végrehajtani a legendás ugrást.
Yuri Killian, Layla partnere.
Sarah Dupont, Sora egyik barátnõje és színpad-kollégium gondnoka.
Marion Benigni, egy aranyos kislány, aki ért a fókák vagy legalábbis Jonathan nyelvén.
Jonathan, a fókabébi, akit Sora a tengerparton talált és örökbefogadott, de aztán Marionhoz került.
Dr. Kate, a színpad orvosa, Jerryvel nagyon régóta ismerik egymást.
Rosetta Passel, négyszeres diaboló-világbajnok, már ötéves korától diabolózott, de mióta látta a legendás manõvert õ is artista akar lenni.
Charlotte, Julia barátnõje, kezdetben nem kedveli Sorát, de a késõbbiekben...
Julia, kezdetben õ se kedveli Sorát, de mint tudjuk minden változhat...
Kenneth úr, fõ részvénytulajdonos a színpadnál
Jim Benigni, egyedül neveli Mariont, mert feleségét, Cynthiat egy baleset miatt meg kellett mûteni, de sajnos az orvosok is csak emberek...
Jack Baron, kezdetben nagyon jó vicceket mesélt, késõbb csak megbántani tudta az embereket, majd újra találkozik Annaval...

és még sokan mások.
Sok vicces jelenetet láthattok, ha megnézitek ezt a sorozatot, de vannak elgondolkodtató, szomorkás jelenetek is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ne hagyjátok ki!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5035 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 26 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás