AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Black Lagoon: The Second Barrage
Címe: Black Lagoon: The Second Barrage
Angol címe: Black Lagoon: The Second Barrage
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Akció
Stúdió: MADHOUSE
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 8.83
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A kalandok folytatódnak! A történet ott folytatódik, ahol abbamardt, igazából semmi különbség nincs a két sorozat között. Rock még mindíg puhány, de az eszének viszont jó hasznát vehetik társai és a Moszkva Hotel.

Errõl tesz tanúbizonyságot, mikor Raoanaprát, az alvilág mekkáját idegenek látogatják meg, és elkezdik irtani az oroszok és a triád embereit. Rocknak sikerül rájönnie, hogy honnan jöttek. Egy fiatal ikerpárról van szó Drakula országából, Romániából. Balalajka megszervezi hadseregét az ikrek ellen és támadást indít. Persze nem õ az egyetlen. Hatalmas vérdíjat tûznek ki a gyerekek fejére, így az odacsõdült fejvadászoktól kezdve a rendõrségen át mindenki õrájuk vadászik. Természetesen Levi és Eda nõvér sem maradhat ki a buliból. Hogy hogy végzõdik a vérre éhes ikrek és a Moszkva Hotel összecsapása? Tessék megnézni!

A sorozat folytatásában egy fiatal pénzhamisító nõ kéri Leviék segítségét. Nem sikerült teljesítenie határidõre a megbízatását, így menekülnie kell megbízói elõl. Eda nõvér hatalmas pénzt lát a dologban, ezért nem hátrál meg. Annak ellenére sem, hogy a legbrutálisabb fejvadászok erednek a nyomukba. A konfliktus elkerülhetetlen, miután kis hiba csúszik a tervbe..

A hátralévõ idõre Rock visszatér Japánba. Tolmácsa lesz Balalajka asszonynak. Levi kíséri el õt, mint testõre.Rockot elborítják a régi emlékei, most választhat a régi élete, a családja, és mostani gazember élete között. Na de hogy kik között kell tolmácsolnia? Ez maradjon titok azok elõtt, akik meg szeretnék nézni.

A sorozat semmit sem változott az elsõhöz képest. A régi szereplõk mind megvannak, igaz van aki kevesebb szóhoz jut, lásd Dutch és Benny, de például Eda nõvér az elsõ pár részben fõszereplõvé lép elõ. Az opening és az ending is ugyanaz, ahogy a rajzok stílusa is. Lényeges különbség, hogy a story leragadt a szárazföldön, a tengerre csak héba-hóba hajóznak ki. Az akciókból jóval több lett, ahogy a vérbõl is. Van pár jelenet, ami megrázó lehet a gyengébb nézõknek, hisz itt azért már van, hogy lerepül egy-egy végtag.

Aki megnézi az elsõévadot, az mindenképpen nézze meg a másodikat is! Hiányérzet támadhat benne, ha nem tesziBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2501 db Időpont:2007. 04. 24. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás