AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Golden Boy
Címe: Golden Boy
Angol címe: Golden Boy
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 6
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Vígjáték
Paródia
Ecchi
Kaland
Stúdió: Production I.G
Shueisha
Képek: A google-n
Anime értékelése: 12 szavazat alapján: 8.33
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.71
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Főhõsünk Oe Kintaro, egy 25 éves srác. A Tokiói Egyetem jogi karának volt hallgatója, aki miután teljesen elsajátította a tananyagot kilépett az iskolából. Azóta sorra váltogatja részmunkaidős állásait és az élet tapasztalataiból tanul és tartja el magát. Kedvenc kerékpárján a Crescent Moonon városról városra jár. De valójában ő egy igazi hős, a bajbajutott védtelen lányok megmentője, egy igazi főnyeremény. Nem így látják ezt munkaadói, akik azt gondolják róla, hogy õ csak egy perverz. Igaz ami igaz, talán tényleg az. Nem mulasztja el, hogy odadörgölőzzön a WC ülőkéhez, hátha még érzi főnöke testének melegét.
Ez és hajthatatlan tudás vágya vezeti őt útján mind a hat részben. Minden részben új lány, új kihívás vár rá. Munkái során lesz programozó, kisegítő szakács, felszolgáló, kifutó fiú és még sok más. Beleértve a WC pucolót is. Amikor úgy látszik, hogy Kintaro menthetetlenül eltolt valamit, akkor hozza az igazi formáját és javítja azt ki. És végül mindig lelép. A lányok, akik eleinte ki nem állhatták, vagy csak szivatni akarták, már bottal üthetik a nyomát, mikor rádöbbennek, ki is õ valójában. De az utolsó részben maga Kintaro keresi meg őket, és segít egy ismét bajba jutott lánynak. És persze megint lelép..

Kintaronak és biciklijének sok megpróbáltatáson kell átmenniük mire végül célba érnek. Ez néhol fájdalmas is tud lenni. De megéri. Hiszen a kulcsszó: tanulás, tanulás, tanulás..

Az anime maga egyszerűen fergeteges. A grafika nem nagy durranás, de a hihetetlen poénokat mégis az rejti. Nem lehet alatta unatkozni. Ebben minden benne van, ami szem szájnak ingere. A sztori elhanyagolható, hiszen a részek között egyedül az utolsó rész a kapocs, semmi más nem köti őket össze, leszámítva ezt az eszement humort. Aki röhögni akar egy jót, annak mindenképpen ajánlom! Sokan mondják a 16os karikát, de én attól eltekintenék Nézzétek és élvezzétek!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3061 db Időpont:2007. 04. 23. Hozzászólások: 7 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás