AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Black Lagoon
Címe: Black Lagoon
Angol címe: Black Lagoon
Magyar címe: (Fekete Lagúna)
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Akció
Stúdió: MADHOUSE
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.63
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Okajima Rokuro egy teljesen átlagos japán üzletember. Az egyetem elvégzése után Tokióban kapott állást. A fõnökei folyton szivatják, ahol csak érik, de ezt õ már megszokta. Egy csodás délutánon megbízást kap a fõnökeitõl. Egy lemezt kell a tengeren elszállítania. Ám a hajójukat egy csapat kalóz támadja meg. Miután megszerezik amit akarnak, úgy látszik, hogy a elengedik õket, Rokuro végre fellélegezhet, megússza egy-két pofonnal. Ám akkor.. mint a hidegzuhany, úgy éri: a kalózok túszként elviszik õt is.

A kalózok hárman vannak: egy nagydarab néger pasas, Dutch, aki a csapat vezetõje. Társai szerint erõs, okos és egy kicsit lökött. Egy szemüveges srác piros ingben, Benny. Õ a hajó felszerelését ellenõrzi és tartja karban. Floridában végzett egyetemet, de a maffia és az FBI elõl menekülnie kellett pár ügye miatt. Zsidó származású. És végül a dögös, ám veszélyes Levi. A fegyverrel remekül bánik, igazi gyilkológép tud lenni. Már gyerekkorától fogva így él. Beceneve Kétkezû. Rokuro tõle tart a legjobban. A tengeren Rokuro egészen megkedveli Dutch-t, aki egy becenevet is ad neki: Rock. Nem úgy kezelik õt, mint egy igazi túszt, és miután fõnökei lemondtak róla és halottnak nyilvánították, a csapat befogadta maga közé.

Minden szépnek tûnik, azonban Rock fõnökei nem mondanak le a lemezrõl. Zsoldosokból kisebb sereget hoznak össze és ellátják õket a megfelelõ felszereléssel.
Ezzel Rock számára egy új élet kezdõdik, egy új kaland, a Lagúna Szállítok oldalán. De Rock felkészült erre?

A sorozatban feltûnnek a világ igazi rossz fiúi. Az orosz maffia, akik segítik a Lagúna legénységét is, a legtöbb küldetést tõlük kapják. A kolumbiai kartell és a nácik új generációja is szerepet kap. Igazi csemege azoknak akik szeretik az ilyen jellegû sorozatokat.

A grafika jó, végülis 2006-os. Az opineninget is jól eltalálták.
Ez az úgynevezett elsõ évad, hiszen ugyanennyi résszel folytatódik még a sorozat, Black Lagoon: The Second Barrage címmel (ismertetõje már az oldalon). Teljes mértékben kapcsolódik az elsõhöz.

Ez az anime igazán izgalmas és lebilincselõ. A hajó legénységének veszélyes és izgalmas kalandjai könnyen ott tarthatnak bárkit a képernyõ elõtt. Csalódást semmiképp se fog okozni.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4024 db Időpont:2007. 04. 23. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás