AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kaikan Phrase
Címe: Kaikan Phrase
Angol címe: Ecstasy Phrase
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 44
Megjelenés éve: 1999-2000
Műfaj: Dráma
Szerelem
Shoujo
Zenés
Stúdió: TV Tokyo
Studio Hibari
Képek: A google-n
Anime értékelése: 13 szavazat alapján: 9.08
Ismertető értékelése: 12 szavazat alapján: 8.67
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet egy amúgy is létezõ csapatról, a Luciferrõl (Aucifer) szól.
Santa és Yuki otthagyják a bandájukat, mert a csapat énekese, Yumi, aki egyébként Santa barátnõje, megcsalta egy másik csapattaggal.
Na igen, jó, hogy új csapatot akarnak alakítani, de ahhoz meg is kell találniuk a hozzájuk illõ gitárosokat és énekest. A két gitáros, Atsuro és Towa, szívesen csatlakoznak és így már 4 tagú a banda. Már csak az énekessel van a gond. Megtalálják a megfelelõt, Sakuyát, aki egy bárban énekel és zongorázik, de õ nem hajlandó a csatlakozásra, nem érzi szükségét annak, hogy csatlakozzon, hiszen jó állása van, és a nõk bomlanak utána. Azért a fiúk adnak neki egy cd-t, amin egy zene van, hogy hallgassa meg és döntsön. Elhívják egy koncertre, ahol játszanak, és megkérik Sakuyat, hogy énekeljen, de õ nem akar, ezért a fiúk nyilvánosan bemutatják õt, mint a csapat új énekesét. Szerencsére Sakuya nem tud megfutamodni, így hát énekel.
Azt gondolnánk, hogy ezzel a kis csellel meg is alakult az új csapat, de ne reménykedjünk benne. Sakuya még egy ideig kéreti magát, de aztán õ is szívesen benne van és megalakul a Lucifer!
Ezek után Live House-ban énekelnek, míg egy idõ után a Jupiter Records felfedezi õket.
Innen azt gondolnánk, hogy sima az út a No. 1-ig, de sajna ez nem így van. Hiába, hogy milliók imádják õket, sok nehézséggel kell szembenézniük. Mint például azzal, hogy Sakuya tud írni dalszövegeket, de nem olyan jó, mint szeretné, amikor is majdnem elüt egy középiskolás lányt, akinek a kezébõl kiesik egy lap, amin a verse van. És mikor legközelebb találkoznak, felkéri a lányt, Aine-t, hogy legyen a dalszövegírójuk. Feltûnik egy másik ilyen társaság, a Metro Records, akik azt akarják, hogy a Lucifer bomoljon fel, és hogy ezt elérjék bármit képesek megtenni, akár törvénytelen eszközt is alkalmaznak.

A történet folyamán megtudjuk, hogy a csapat hogyan veszi az akadályokat, amikbõl, valljuk be, lesz egy pár.

A történet egyszerû, de nagyon jó, a karakterek jól kidolgozottak, és én nagyon megszerettem õket. A grafikája nem a legjobb, de ettõl függetlenül nagyon élvezhetõ a sorozat, aminek a története nem vontatott, és nem is pörgõs, hanem a kettõ közötti állapot.

Mint említettem a történet egy nagyon is létezõ csapatról szól, akik saját maguk éneklik a zenéket, és az Op-ban és Ed-ben meg is jelennek, amik szerintem nagyon is jók, hiába, hogy a saját országukban nem lettek, No.1 nálam viszont igen is azok, és remélem sokaknál ez lesz, akik megnézik ezt a kis sorozatot.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5417 db Időpont:2007. 04. 17. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás