AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bishoujo Sensi Sailor Moon R - The Movie
Címe: Bishoujo Sensi Sailor Moon R - The Movie
Angol címe: Sailor Moon R - The Movie
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Magical Girl
Szerelem
Vígjáték
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 11 szavazat alapján: 9.18
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.63
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A jól ismert ötös fogat Chibi Usa-val és Mamoruval egy gyönyörû botanikus kertbe látogat kikapcsolódásképpen. Ám ahogy ezt már megszokhattuk, itt sincs nyugtuk különösebbnél különösebb ellenségeiktõl.

Sziromesõ kíséretében megjelenik Fiore és boldogan újságolja Mamoru-nak, hogy sikerült betartania ígéretét, ám úgy tûnik, Mamoru nem emlékszik semmiféle ígéretre, Fiore-ra pedig még kevésbé.

* Amikor Mamoru szülei meghaltak a balesetben és Mamoru kórházba került, megismerkedett Fiore-val és szoros barátságot kötöttek, ám a fiú teste (lévén földönkívüli) nem tudott a Földön létezni és el kellett mennie. A tetõn való búcsúzkodáskor Mamoru adott neki egy szál rózsát, cserébe pedig Fiore megígérte, hogy amikor visszatér rengeteg virágot hoz majd Mamorunak *

Aznap este a hírekben beszámolnak egy hatalmas aszteroidáról, ami a Föld felé közeledik, és mindenkit megnyugtatnak, hogy bolygónkat el fogja kerülni.
Arthemis vizsgálatai kimutatják, hogy a kisbolygó növényi energiát sugároz, ráadásul a formája is virágmagéra emlékeztet!
Eme komoly téma közepén Usagi kifejti aggodalmát: Mamoru talán meleg??

Másnap az iskolába menet kénytelenek megküzdeni egy hatalmas és furcsa növénnyel, ami az elõzõ este érkezett, egyenesen a világûrbõl.
A növény kimúlását követõen megjelenik Fiore valódi alakjában, mellén a Kisenian virággal, és Sailor Moon-ban Usagi-ra ismer. Ezen felbuzdulva pedig meg akarja ölni, hogy Mamorut megvédje egy újabb csalódástól és a fiú csak az övé lehessen. *Megjegyezném, hogy Fiore fiú, ha eddig nem lett volna világos*
Megjelenik Tuxedo Kamen, akiben Fiore azonnal felismeri Mamoru-t, és nem érti miért akarja megvédeni a lányt.
Egyik támadása közben véletlenül Tuxedo Kamen-t találja el és súlyosan megsebesíti, ezért magával viszi hogy meggyógyíthassa.

Ami vizsgálatai kimutatják, hogy a legyõzött növény és az aszteroida ugyanazt a gonosz energiát sugározza, és feltehetõen Mamorut is oda vitték el, ezért a harcosok a helyszínre teleportálnak hogy megmentsék a Földet és Mamoru-t.

Érkezésükkor a mag alakú képzõdmény szétválik és virág alakúvá nyílik szét, felszínén pedig tengernyi, korábbról már ismert rózsaszín növény virágzik.

A hangulat a megszokott, bár nincs benne annyi vicces helyzet, mint a sorozatban; a történet szépen ki van dolgozva, a zene pedig tökéletes (fõleg Moon Revenge).
A szokásos opening helyett végignézhetjük, hogyan utaznak hõseink a botanikus kert felé.
Aki szereti a sorozatot, a movie-t is imádni fogja. Szerintem nem szükséges hozzá a sorozat teljes ismerete, ha valakit esetleg az tartana vissza a megnézéstõl, hogy nem látta az animétBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2544 db Időpont:2007. 04. 17. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás