AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan
Címe: Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan
Angol címe: Club-to-Death Angel Dokuro-Chan
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 4
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Vígjáték
Ecchi
Õrültség
Stúdió: Hal Film Maker
Képek: A google-n
Anime értékelése: 25 szavazat alapján: 8.56
Ismertető értékelése: 15 szavazat alapján: 8.47
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Kusakabe Sakura elsõ ránézésre átlagos 12 éves fiúnak látszik: tanulás helyett szívesebben olvas mangákat és túlfûtött érdeklõdést mutat a szebbik nem iránt.

Szobáját (és életét) azonban egy nem hétköznapi teremtménnyel osztja meg. Csillogó-kedves szemek, tündéri arc, jól fejlett idomok, glória a fej fölött. Õ Dokuro-chan. Melyik fiú ne akarna vele együtt élni?

Úgy tûnik, Sakura-n kívül mindegyik. Honnan is sejthetnék, hogy ha valamivel felhúzzák Dokuro-chant (ami nem egy nehéz feladat...), vagy csupán szórakozásra vágyik, akkor elõrántja Excaliborg-ját és egy csapással kivégzi õt. Persze tettére hamar ráeszmél, és a "Pipiru piru piru pipiru pi!" varázsigével azonnal feléleszti áldozatát, de ki szeret folyton meghalni??

Egy másik angyal, Subbado-chan viszont leplezetlenül az õ halálára utazik. Ahogy Dokuro-chan, õ is a jövõbõl érkezett, hogy megölje Sakura-t, aki a jövõben fel fogja fedezni az örök élet titkát, miközben azon fáradozik, hogy a nõk fejlõdését 12 éves koruk után megállítsa. Dokuro-chan viszont inkább úgy döntött, hogy megvédi Sakura-t angyaltársaitól és más módszerrel próbálja megelõzni a katasztrófát.

Késõbb megjelenik Zansu és Zakuro-chan is, akik szintén angyalok, de szerepüknek, valamint annak kiderítését, hogy mi történik az angyalokkal, ha a glóriájukat eltávolítják, az olvasóra bízom

Már az elsõ néhány másodperc után sejthetjük, hogy egyetlen komoly percre sem számíthatunk a sorozat folyamán, de garantálom hogy ilyen szintû idiotizmusra senki nem fog gondolni.
Az anime 4 részes, de egy rész két rövid részbõl áll, ezért lényegében 8...Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5392 db Időpont:2007. 04. 16. Hozzászólások: 9 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás