AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bakuretsu Tenshi
Címe: Bakuretsu Tenshi
Angol címe: Burst Angel
Magyar címe: A Halál Angyalai
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Akció
Ecchi
Horror
Mecha
Stúdió: GONZO
Képek: A google-n
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 6.43
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez egy nagyon kafa kis anime sorozat. 4 lányról (Joe, Meg, Sei és Amy) Valamint a szakácsukról (Kyohei) szól. A lányok egy elit csapatott alkotnak akik Barrennek, és az egyik szindikátusnak dolgoznak. És néha piti munkát is elválalnak. De egy nap nagy fába vágták a felyszéjüket. Egy jókora össze esküvés kezdetébe vágtak bele, persze errõl csak késõbb tudnak, hogy minden ügyük egymáshoz fûzõdik.

A lányokról: A fõszerepben Joe áll és az õ kis titokzatos múltja, amirõl még õ sem tud semmit. Kemény elszánt harci "gépezet". Mikor Meggel valami történik, mondjuk elrabolják, (ami nem ritka), akkor egy megdühödött oroszlán is elbújhatna mellette. Eléggé csendes természetû, de mikor megszólal akkor néha elég "szépen" beszél. Nem kenyere a lágy beszéd.

Második leányzó Meg. Õ egy szokásos manga csitri szerepû karakter. Állandóan rinyál, kiabál, és néha cselekszik, de akkor is balul üt ki az egész. Joe iránt kis gyengéd érzelmeket táplál. (De a pasikat is szemügyre veszi). Õ az egyetlen, aki mindig csak a bajt húzza maga után.

Amy. Õ egy kis számítógép és más dolgok szakértõje ami kapcsolatban van a nettel. Akár mondhatni azt is, hogy a legfiatalabb hekker.Õ nagyon szereti a finom ételeket. Amilyen aranyos olyan okos is. Néha-néha beszól Megnek ami elég viccesen, és aranyosan jön ki.

Sei. Õ a csapat vezér. Õ szerzi be a melót a különbözõ titkos közvetítõktõl. És ráadásul az egyik szindikátus vezérének az unokája. Innen van neki és csapatának olyan cool cuccai.

És nem hagyhatom ki az egyetlen fiút sem Kyoheit. Õ szakácsnak tanul és ki akar menni külföldre tanulni, így munkát keres. Amiket talált eddig melót azzal meggyült hamar a hócipõje. Aztán egy hirdetésre jelentkezik, amiben szakácsot keresnek. Elvállalja, csak még nem tudja, hogy az eddigi melói semmiségek voltak ehhez képest. Elsõ éles helyzete után ott is akarta hagyni õket, de nem engedték és amúgy is kellet neki a pénz, és nem gyengén fizettek neki.

Sok, sok kaland, csata, izgalom és az igazság várja azt az anime nézõt, aki belevág ebbe az animébe.

16 éven aluliaknak nem ajánlom, már csak a felirat miatt sem.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4498 db Időpont:2007. 04. 01. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás