AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Onegai Teacher
Címe: Onegai Teacher
Angol címe: Please Teacher
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Shounen
Vígjáték
Ecchi
Szerelem
Sci-fi
Stúdió: GENCO
Bandai Visual
Képek: A google-n
Anime értékelése: 15 szavazat alapján: 9.27
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 7.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy nyári estén Kusanagi Kei a tóparton feküdt és gondolkodott az univerzum kérdéseirõl, amikor hirtelen a vizben egy örvény támadt. Kei megilyedt. Az örvény elmúlt de hirtelen a semmibõl egy nõ jelent meg a tóparton. Kei elmenekült de beleesett a vizbe. Másnap az iskolában kiderült, hogz az egzik tanárnõjét lecserélték. Az új tanárnõ Kazami Mizuho (aki pedig nem más mint a tegnap esti nõ). Amikor hazaér kiderül h a tanarnõ a szomszédba költözik. Kei segit neki de a balszerencse itt sem kerüli el. Miután az utolsó dobozt is beviszik Kei egy véletlen folytán elájul. Miután felébred rájön, hogy Mizuho egy ûrlény. Rátalál az ûrhajóra és jól ösze is zavarja azt. Ennek következtében majdnem beszippantja öket egy fekete lyuk de végül csak megmenekülnek. De ez meg mind nem elég szegénz fejüknek. Egy délután véletlen folytán beragadnak a szertárba és ott is éjszakáznak. Ennek következtében ki akarják rúgni Mizuhot de Kei a védelmére kell és azt hazudja, hogy össze vannak házasodva. Ez azért lehetséges mert Kei igazábol már 18 éves. Hogy ezt be tudják bizonyitani, titokban öszeházasodnak. De mindez nem megy olyan könnyen, mert ezután titkolniuk kell a házasságot a többiek elött. Az Onegai Teacher többi része is nagyon humoros és érdekes.
A szereplõk nagyon jól ki vannak dolgozva. A tanárnõ és a diák szeméisége és kapcsolata fokozatosan kezd kialakulni. Kei nem egy átlagos tinédzser. Egy betegség kovetkeztében 3 éven át eszméletlen volt. Azóta is mindig elájul ha túlzott izgalom éri. Kei árva gyerek de az orvosa befogatta és azota is õ vigyáz rá(legalábbis az esküvõig).
Kazami Mizuho egy ürlény akit azért küldött a Galakitus Szövetség a Földre, hogy elsajátitsa a tanitási szokásokat. Titkát csak Kei ismeri. Ez a két titok (a házaság és, hogy Mizuho ûrlény) az egész történet folymán megneheziti Mizuho és Kei életét.
Ami az animét illeti nagyon jók az openingek és a seiyuu-k is nagyon jól illenek a szereplõkhöz. Vélemenyem szerint a grafika is nagyon jól sikerült.
Ajánlom mindenkinek mert megvan benne minden amit kersni lehet, de fõleg azoknak ajánlom akik egy kis romantikus de mégis humoros mesére vágynak.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3821 db Időpont:2007. 04. 08. Hozzászólások: 6 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás