Információk
Toriko
Címe: Toriko
Angol címe: Toriko
Hivatalos weboldal: http://http://toriko...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 147
Megjelenés éve: 2011 April. 3.
Műfaj: Akció
Fantasy
Kaland
Õrültség
Shounen
Stúdió: Bandai
Toei Animation
Képek: A google-n
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 8
Státusz: Nincs ellenőrizve!

Leírás

Valaki egyszer azt mondta...
Van egy világ a hol különleges ételek nőnek amire vadásznak az emberek hogy még különlegesebb ételeket készítsenek. A korszak amiben élnek nem más mint az Ínyenc Kor. A világot két részre lehet osztani az egyik az Emberek Világa a másik pedig az Ínyenc Világ ahol a legveszélyesebb hely az egész bolygón, éppen ezért a legfinomabb hozzávalók ott vannak. Főhősünk nem más mint Toriko a tehetséges Bishokuya, ő egy ínyenc vadász aki elfogja és megeszi a különböző állatokat és növényeket. Valamint mint minden Bishokuya-nak neki is az a célja hogy összegyűjtse a Teljes Összefogásos Menüjét ami előételből, levesből, halételből, húsételből, Fő Fogásból, salátából, desszertből, és italból áll. Ezen kívül egyike A Négy Menyei Királynak akik a legerősebbek a Bishokuya-ok között. Toriko és társa Komatsu (aki egy séf még hozzá tehetséges) együtt utazva bejárják a világot és olyan hozzávalókat szereznek amiket még csak néhányan láttak. Illetve még az ellenfelekről magukat Bishokukai-nak nevezik és az a céljuk hogy a világ minden összetevőjén uralkodjanak és ezért akár háborút is hajlandók indítani.

A Toriko egy igazán különleges Shounen amellett hogy a harcok nagyon látványosak és a történet is igen gazdag legtöbb esetben kénytelen voltam valamit ennem miközben néztem. A humor itt is nagyon el van találva volt amikor 10 percig csak röhögtem egy jeleneten.
Ajánlom mindenkinek akinek bejön a Shounen és szereti a humoros jeleneteket valamint a heves harcokat.
Hálát adok minden eddigi résznek ezen a világon. Itadakimasu.Beküldte: DRB Megtekintve: 891 db Időpont:2015. 10. 04. Hozzászólások: 1 db