Információk
Hagane no Renkinjutsushi: Milos no...
Címe: Hagane no Renkinjutsushi: Milos no...
Angol címe: Fullmetal Alchemist:The Sacred Star of M
Hivatalos weboldal: http://www.hagaren-m...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2011
Műfaj: Akció
Fantasy
Katonai
Magic
Stúdió: Aniplex
BONES
Dentsu
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 8.88
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.29
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Hagane no Renkinjutsushi: Milos no Sei-Naru Hoshi
Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos


Egy titokzatos férfi szökik meg hatalmas tüzijáték közepette Central városának börtönéből.
Mivel az Elric fivérek is a közelben vannak, utána erednek. A férfi eddig nem ismert alkímiát használ. A szökési kísérlet sikeres lesz.
A férfi nyomai az Amestris-szel szomszédos országba, Creta-ba vezetnek, ahol egy kultúrában régen nagyon gazdag, most elnyomott nép is él Milos falvában, egy völgyben nagy nyomor közepette.
A férfi is Creta-ra megy, hogy kiszabadítson egy Julia nevű szintén alkímistát az egyik ottani börtönből. Idő közben Al és Ed kalandos körülmények között megérkezik a városba, pont a lány szökésére. Al megmenti Juliát, aki, mint kiderül Milos-ban él. Az Elric testvérek Milos-ba mennek, hogy a férfire (Melvin Voyager) vadásszanak, aki Julia meggyilkolt bátyjának adja ki magát.
A titoktzatos alkímia Julia szüleitől ered, és feladata az lett volna, hogy lérehozzák a Bölcsek kövét, amivel Milos-t kiemelhetik a nyomorból, és újra önálló néppé tehetik. Julia szülei életükkel fizettek felfedezésükért.

Vajon képesek lesznek-e megalkotni a Bölcsek kövét? Hány ember vérét kell ontani egyetlen kavicsért? Kiderül, mik is Julia bátyjának valódi számdékai, vagy ennyi év után éppen csak honvágya volt?

A történet nem volt rossz, bár én egy kicsit erőltetettnek éreztem. A zene a szokásos kitűnő minőséget adta, viszont a graikában nagyot csalódtam, mert egy letisztázatlan, elnagyolt grafikát kapott, ami a Brotherhood után nagy csalódás volt számomra.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Fullmetal Alcemist-et, de csodát ne várjon senki.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1544 db Időpont:2012. 04. 20. Hozzászólások: 1 db