Információk
Pocket Monsters Diamond & Pearl:Dialga..
Címe: Pocket Monsters Diamond & Pearl:Dialga..
Angol címe: Pokemon: The Rise of Darkrai
Hivatalos weboldal: http://www.pokemon.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2007
Műfaj: Akció
RPG
Proxy harcok
Shounen
Fantasy
Stúdió: Shogakukan Productions
Oriental Light and Magic
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.6
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Pokémon Movie 10

Ash és társai Elmus Town-ba érkeznek, ahol a következő Pokémon verseny vár rájuk. Találkoznak Ellis-szel, egy helyi lánnyal, aki hőlégballonnal viszi be őket a városba és kalauzolja hőseinket.
A város látványossága a 100 éves ikertorony (Tér-Idő tornyok), ahol az idei Pokémon versenyt is tartják.
Miközben a város látványosságát fürkészik, Ash és társai fura energiahullámok áldozatai lesznek, amik széllökéseknek tűnhetnek. Fura dolog készülődik a városban, ami két legendás pokémonhoz, Palkia-hoz és Dialga-hoz kapcsolódik.
Paklia uralja a teret, Dialga pedig az időt. Két különböző dimenzióban élnek, melyeknek sosem lenne szabad érintenie egymást, ez most mégis megtörtént. A két pokémon védi saját területét és kegyetlen harcot folytatnak immáron közös világukban, ám Palkia megsérül, és az emberi világba menekül Dialga elől, aki persze nem sokkal utána követi, és az emberek és pokémonok világában folytatják harcukat, ami csakis pusztítást hoz magával.
Egyetlen pokémon van, aki előre érzi a veszélyt, de aki a városlakók szerint csak bajt hoz a fejükre, ő pedig nem más, mint Darkrei. Az ő specialitása, hogy rémálmokat küld ellenségére, ezáltal teljesen legyengítve azt…

Vajon Ellis, Ash és a többiek képesek lesznek jobb belátásra bírni a két harcoló pokémont? Miért olyan érdekes az a két torony, ami a térnek és az időnek lett állítva?

Majd Ash megoldja a rejtélyt és pontot tesz az ügy végére, persze egy kis segítséggel.
Nagyon érdekes szálak kezdenek kibontakozni ebben a movieba, ugyanis a 12-ben megtudjuk, miért is kapcsolódott a két pokémon világa egymáshoz. Folytatásos történet!!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1353 db Időpont:2011. 06. 12. Hozzászólások: 1 db