Információk
Pocket Monster: Myuutsu! Ware wa Koko ni
Címe: Pocket Monster: Myuutsu! Ware wa Koko ni
Angol címe: Pokémon: Mewtwo Returns
Magyar címe: Pokémon: Mewtwo visszatér
Hivatalos weboldal: http://www.mewtworet...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Fantasy
Akció
Kaland
Dráma
Stúdió: Shogakukan Productions
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.29
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Ki vagyok? Hová tartozom? Részese vagyok ennek a világnak? Van olyan hely, amit jogosan otthonnak nevezhetek, holott én nem természetes úton születtem?
Születésétõl fogva Mewtwo gyakran felteszi magának ezeket a kérdéseket, de Ash önfeláldozásával rádöbbentette arra, hogy igen, neki és a többi klón Pokémonnak is helye van ebben a világban. Nem lehet megítélni, melyik a jobb: klón, vagy eredeti.
A klónokkal együtt Mewtwo egy biztonságos helyre, Johto tartományban a Quena hegyre vitte barátait, ahol háborítatlanul élnek még.
Mew és Mewtwo összecsapása után mindenki elvesztette emlékeit a történtekkel kapcsolatban, kivéve a Team Rocket fõnöke, Mewtwo megalkotója, aki azóta is lázasan keresi a Pokémont, hogy uralma alá vonhassa és segítségével leigázza az egész világot.
A klón Pokémonok sorsa sem lenne jobb. Õket kísérletek sorozatának vetnék alá mindaddig, míg el nem pusztulnak.
Szerencsétlenségükre a Team Rocket ráakad Mewtwo rejtekhelyére, és egy egész csapat támad rá és a többi klónra veszélyeztetve ezzel az ottani kristálytiszta forrásvizet és a hozzá tartozó természetet.
Ash, Misty és Rocko megpróbálják megakadályozni a történteket, de ez nem lesz könnyû feladat, mivel Mewtwo csapdába esik, hogy mentse barátai életét.
Képesek lesznek megvédeni egymást és önmagukat?
Sikerül végre Mewtwonak megválaszolni lelkét nyomó nehéz kérdéseit?
Mi lesz a Team Rocket fõnökének sorsa?

MEGJEGYZÉS!!!
Kicsit nehéz helyzetben vagyok, mert ez egy egy órás speicial, és nem az a 10 perces bevágás, ami elmesélni az 1. movie-ban, hogyan született meg Mewtwo, ezért ne keverjük, viszont nem tudom besorolni. Elõször azt hittem, hogy ez a 7. movie, mivel egész estés, de adatbázis szerint mégsem. Mondhatnám az 1. movie folytatásának. A nyitókép is ezekre a történésekre utal, nem pedig Mewtwo születésére!!!
Akinek tetszett az elsõ movie, az mindenképpen nézze meg a folytatást, mert megéri.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1308 db Időpont:2009. 09. 27. Hozzászólások: 1 db