Információk
Pocket Monsters: Kesshoutou no Teiou
Címe: Pocket Monsters: Kesshoutou no Teiou
Angol címe: Pokemon 3: Lord of the Unknown Tower
Hivatalos weboldal: http://www.pokemon.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Akció
Fantasy
Családi
Stúdió: Shogakukan Productions
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9.29
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

MOVIE 3.

Spancer professzor már évek óta lelkes rajongója az Incognito nevû Pokémonnak, és minden vágya, hogy megtalálja ezt a ritka fajt.
Egyik nap, miután egy képeskönyvbõl mesél lányának kollégái nyomra lelnek. A professzor oda is utazik, és valóban megjelennek az Incognito-k, akik egy másik dimenzióba viszik a tudóst.
Attól a naptól fogva senki nem látja viszont õt, és lánya egyedül marad. Édesapja kutatási eredményeit, a kirakóst, melyek Incognito-k láthatók, a kislánynak adnak, és csodák csodája, a ritka Pokémonok a lánynak is megjelennek, és teljesítik a lány kívánságát. Viszontlátni az édesapját.
Apja egy mesebeli Pokémon képében jelenik meg elõtte, akit Entei-nek neveznek. Mostantól ez a Pokémon lesz a kis Molly apukája. Igen ám, de szüksége van egy anyukára is, mert akkor lesz teljes a család.
Az Incognito egy kristálymezõt alakít ki Molly palotája körül, melynek az éppen arra járó Ash, Misty és Rocko is tanúi lesznek. A szokatlan jelenség felkelti a sajtó érdeklõdését is, így a hír könnyedén eljut Professzor Eich-hoz, aki Ash anyukájával együtt útra is kel Greenfield felé.
Mint mondtam, Mollynak anyukára van szüksége. Entei teljesíti a lány minden kívánságát, és ezt megoldja azzal, hogy egyszerûen elrabolja Ash anyját, hipnotizálja, és csinál belõle Molly anyukát.

Megindul a harc Ash anyukájáért, akinek hirtelen két családja is akad, de vajon Ash képes lesz-e megbirkózni édesanyja elvesztésével, és eljut-e egyáltalán a kastélyig?
Entei áll útjában, aki egy nem mindennapi Pokémon.

Ez a movie kifejezetten jóra sikeredett. Bár az eddig látott összes mozifilm különleges Pokémonokról szól, akik ember módjára gondolkodnak, de ennek a zenéje és maga a cselekménye is jobban megfogott, mint a többié. Az a jó, hogy itt még elsimítják benne a 3d-s effekteket, alig észrevehetõre, ami nem rontja a látványt, amiben persze ez a movie is bõvelkedik.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1300 db Időpont:2009. 09. 04. Hozzászólások: 1 db