Információk
Pocket Monsters: Maboroshi no Pokemon...
Címe: Pocket Monsters: Maboroshi no Pokemon...
Angol címe: Pokemon The Movie 2000: The Power of One
Hivatalos weboldal: http://www.pokemon.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1999
Műfaj: Akció
Fantasy
Stúdió: Shogakukan Productions
OLM
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 7.8
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

MOVIE 2.

"Óvd a természet egyensúlyát, a jégét, a tûzét és a villámokét! Ha ez az egyensúly megbomlik, megjelenik a elem, a víz, melynek küldötte után, kinek bukása esetén csak por és hamu marad."

Errõl szól egy õsrégi legenda. Három nagyon ritka Pokémonról (Arctos, Zaptos, Lavados), akiknek a természet egyensúlyát köszönhetjük. A víz küldötte pedig Lugia, aki szintén egyedi. Pontosan hatalmáért, és ritkaságáért szeretné gyûjteményében tudni III. Lawrence, aki kivételesen nem a Team Rocket tagja, ám gazdag és nincs jobb hobbija, mint ritka Pokémonok levadászása.
A legenda szerint Lugia csak akkor jelenik meg, ha a három Pokémon közötti egyensúly felborul. Lawrence sorra fogja el a legendás Pokémonokat, Arctost, Zaptost és Lavadost is. Ennek hatására a világban nem mindennapi idõjárás keletkezik.
Hõseink, éppen hajón vannak, amikor a közelgõ vihar miatt kénytelen a legendás Pokémonok szigetéhez közeli szigeten kikötni, ahol az õslakók, amint megtudják, hogy Ash Pokémon tréner, kiválasztottnak választják.
A legenda szerint a kiválasztott elhoz a legendás Pokémonok mindhárom szigetérõl egy-egy gömböt, a szentéjbe helyezi õket, aminek segítségével helyreállíthatja a világ egyensúlyát...

Milyen hatással lesz a világra az egyensúly megingása? Igaz a legenda, és Lugia tényleg létezik?
Sikerül Ash-nek végrehajtania ezt a nagy felelõsséggel járó küldetést?

Arctos, Zaptos és Lavados ha jól tudom, a sorozatban nem jelenik meg, csak említést tesznek róluk, de most egész közelrõl ismerhetjük meg ezt a három ritkaságot.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1242 db Időpont:2009. 09. 04. Hozzászólások: 1 db