Információk
Pocket Monsters: Mewtwo no Gyakushuu
Címe: Pocket Monsters: Mewtwo no Gyakushuu
Angol címe: Pokemon: Mewtwo Strikes Back
Magyar címe: Pokémon az elsõ film - Mewtwo visszavág
Hivatalos weboldal: http://www.pokemon.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1998
Műfaj: Akció
Fantasy
Kaland
Stúdió: Shogakukan Productions
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9.75
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

MOVIE 1.

A világ tele van még ismeretlen életformákkal, Pokémonokkal, akik békésen éldegélnek valahol egy elhagyatott, nyugalmas vidéken.
Az ember nagyravágyása azonban határtalan. Elsõdleges célja, hogy erõt és hatalmat birtokoljon. Ennek érdekében a hírhedt Team Rocket banda feje megbíz egy tudóscsapatot, hogy klónozzák, és tegyék erõsebbé a valaha élt legerõsebb Pokémont, Mew-t. sikertelen kísérletek sora után egyetlen példány túléli a klónozást (Mewtwo), ám öntudatra ébred, és nem engedi, hogy kísérleti nyulat csináljanak belõle.
Élete értelmét, az örök kérdésre keresi a választ:Miért vagyok a világon? Miért születtem? Mi a feladatom?
Az emberekben elvesztett bizalma után, arra a döntésre jut, hogy leigázza az embereket, a mellettük álló Pokémonokat és létrehoz egy olyan világot, ahol klónok uralkodnak. Tervének megvalósításához összegyûjti a legjobb Pokémon Trénereket, hogy leigázhassa õket. Köztük van Ash, Misty és Rocko is...
Vajon sikerül megvalósítania gonosz tervét? A trénerek Pokémonjai mellé állnak, vagy kezdetét veszi egy könyörtelen csata klón és eredeti között? Hol van Mew?

Megmaradtak a tipikus Pokémonra jellemzõ motívumok, viszont a film kidolgozottsága sokkal kifinomultabb, mint a sorozaté értendõ ez a zenére is.

Ajánlom minden Pokémon rajongónak. Ez az elsõ, nagy sikert arató movie.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1369 db Időpont:2009. 08. 28. Hozzászólások: 2 db