Információk
Dragon Ball Special: Gokuu no Koutsuuanz
Címe: Dragon Ball Special: Gokuu no Koutsuuanz
Angol címe: Dragon Ball Special: Goku`s Traffic Safe
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1988
Műfaj: Akció
Shounen
Fantasy
Stúdió: Anime Planet
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 8.33
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.8
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Ez az 1988-ban megjelent Special nagyon tanulságos mindenki számára.
A gyerekek figyelmét próbálták felkelteni arra, hogy milyen fontos a közlekedési szabályok betartása.

Goku és a többiek éppen a Nyugati Fõvárosba tartanak Bulmához, akinek éppen születésnapja van. Kuririn, Mutenrushi, Jamchu, Olon, Pool na meg persze Goku is hivatalos.
Az odafelé vezetõ úton Kuririn és mestere eltévednek. Egy hirtelen pillanatban az egyik utcában egy kisfiú anélkül szalad ki az útra, hogy körbenézne, és már meg is van a baj. Egy arra nyargaló teherautó kishíján el is üti.
Ekkor megjelenik egy nagyon csinos rendõrnõ, és figyelmezteti a kisfiút, hogy mielõtt az utcára lépünk, elõtte körbe kell néznünk. Elõször balra, aztán jobbra. Majd ha biztonságosnak találjuk az átkelést, mehetünk is tovább. Kuririn és Mutenrushi végül betoppannak Bulmánál, aki közben Jamchu-t már be is fogta fõzni.

Eközben Goku még valahol több 100 km-rel távolabb a Bulmához vezetõ utat tudakolja. Már majdnem a városba érve találkozik egy kislánnyal, aki szintén figyelmezteti arra, hogy az utcán nem rohangálhatunk kedvünkre.
Hogy Goku odaér-e Bulmához és a többiekhez, akik tûkön ülnek, és éheznek, azt majd meglátjátok, ha megnézitek ezt a 14 perces kis szösszenetet.

Nekem nagyon tetszett, és tanulságos is volt. Minden hû maradt a Dragon Ball stílusához.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1531 db Időpont:2009. 01. 28. Hozzászólások: 3 db