Információk
Crayon Shin-chan
Címe: Crayon Shin-chan
Angol címe: Shinchan
Hivatalos weboldal: http://www.tv-asahi....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 200+
Megjelenés éve: 1992-
Műfaj: Vígjáték
Családi
Ecchi
Stúdió: TOHO
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 8.33
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Tapasztaltatok már olyan jelenséget, hogy apuka és kisfia kézen fogva sétálgatnak az utcán meghitten? Gondolom ez senkinek nem okoz meglepetést.
Ebben az esetben viszont az idilli kép azonnal romba dõl, amint ezt a kis ifjoncot megpillantják az utcán. Alanyunk ezúttal a mindössze 5 éves óvodás Shin-chan Nohara. Elsõ ránézésre egy nagyon aranyos, átlagos kisfiúnak látszik, ám mikor egy csinos lány, de inkább nõ (az érettebbek mindig szexibbek címen) 1-2 méteres körzetbe kerül, az a hölgy halálát jelenti. Shin-chan ugyanis 5 éves létére akkora szoknyapecér, hogy legtöbb 15-20 évvel idõsebb férfitársa igencsak megirigyelhetné képességeit.
A hölgyek rémálma. Nem retten vissza attól, hogy az utcán leszólítson egy idegen nõt, benézzen a szoknyája alá, belevesse magát az ölébe, megkérje, hogy sétáljanak a naplementében szenvedélyesen csókolózva, és még sorolhatnám.
Egy igazi csodagyerek csajozás terén, aminek persze a hölgyek abszolút nem örülnek.
Hogy honnan szedi ezeket a trükköket, és hogy mi teszi ilyen bátorrá? A válasz igen egyszerû! SZAPPANOPERÁK ÉS DNS.
Apuci is igen nagy nõcsábász volt fénykorában.
Kicsit elrugaszkodva ettõl a "pozitív" adománytól, Shin egy nagyon aranyos gyerek.
Családi háttér:
Apucival (Harry) és anyucival (Mitsy) él egy átlagos kis családi házban, ahol idejét azzal tölti, hogy anyucit halálra szivatja idióta beütéseivel, és fõztjével. Ez talán az egyetlen dolog, amiben apucival egyet ért. Mitsy a lelkét is kidolgozza otthon (képletesen) fõz, mos, takarít, viszont a fõzés nem erõssége, amit Shin állandóan ki is nyilvánít.
Óvoda:
Az óvoda igazgatója: Direktor Enzo (Don Colione)
Shin tanárnénije: Dori (nagyon szereti csoportját, de ritkán fúria is tud lenni, ha a másik csoport tanárnénijével versengenek)
A másik csoport tanárnénije: Uma (nincs pasija, de nagyon kellene neki, ezért szeret kihívóan öltözködni, és valami névtelen sztárnak kiadni magát --> utálja Shin-t!!)
Shin csoporttársai:
-Nini: egy nagyon aranyos kislány, mindig papás-mamásat játszana, ahol persze Shin az apuci, vagy Nini több 100 IQ-s kisfia.
-Cosmo: Nagyon okos kisfiú, a szülei különórákra is járatják. Shin elsõ számú célpontja szivatás terén, de egyben legjobb barátja is. Vajon ezt Cosmo is így gondolja?
-Boo:Õ a részek alatt alig beszél, de ha mond valamit, az mindig jó ötletnek tûnik. Folyton taknyos, amit csak visszaszív. (Pfuj)

Õk Shin-nel egy nagyon jó csapatot alkotnak. Segítenek Dorinak pasit találni - aki meg is kéri a kezét-, eltûnt gyerekek anyukáját keresik, közben persze Shin csajozik egy sort, és sokminden más.

Majdnem elfelejtettem! Shin-nek van egy kutyája is, Lucky, aki nagyon aranyosan ugat, és ha Shin valami rosszat csinál, ráfogja ezesetben a kutyára, nem a nyuszira.

Tuladjonképpen az animének igazi története nincs, mert Shin mindennapjaiba tekinthetünk bele 10 perces fejezetekben, de annyire poéndús, hogy ezt nem lehet kihagyni.
A rajzolásra valójában nem szép, de nem ezt kell figyelembe venni. Elõször nekem sem tetszett, de mikor vagy 2 részt megnéztem, egybõl el kezdtem keresni. A nevek lehet, hogy nem egyeznek az eredeti japán nevekkel, ugyanis én az RTL II-n láttam németül. Aki felüdülésre vágyik egy fárasztó nap után, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert nem mindennapi élményben lesz része. Egyesek szerint az animének több, mint 2000 része van. Ezt bizonyítani sajnos nem tudom, mert én ebbõl kb 200-at láttam.

Jó szórakozást hozzá, remélem meghoztam a kedvetek!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2241 db Időpont:2007. 06. 04. Hozzászólások: 7 db