Ma 2020. 11. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Fake
Címe: Fake
Angol címe: Fake
Magyar címe: Fake
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1996
Műfaj: Akció
Dráma
Krimi
Romantikus
Stúdió: J.C.STAFF
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás


Egyik hősünk a lobbanékony, de jó szimatú new yorki rendőr nyomozó, Dee Leytner. A másik pedíg a kedves és félénk, ámbár szigorú és precíz Randy Meclein.
Dee heves természetével gyakran borsot tör mások orra alá, nem kíméli a főnökét sem. Ezért amikor a mit sem sejtő Randy megérkezik New Yorkba, hogy felvegye a munkát, rögtön be is osztják Dee mellé. Ezt mintegy bűntetésképpen, hogy foglalkozzon csak az “új fiúval” Leytner, ha már ennyi energiája van.


Mivel így alakult, körbe is vezeti partnerét az őrsön. Közben kiszúrja, hogy Randy-nek keletiesen finom vonásai vannak, aki töredelmesen bevallja,hogy félig japán. Ryo-nak is hívják. Dee-nek meg is tetszik a név, és a viselője is. Nyiltan ki is fejezi vonzalmát új társa felé többször is. Ryo minden alkalommal zavarba jön tőle.

Történetünkben a két nyomozó közös utazásra indul angliába. Pihenés képpen egy kis régimódi panzióban foglalnak szállást vidéken. Dee folyton próbálja meghódítani Ryo szívét, de valami mindíg közbejön. Felbukkanó barátok, furcsa zajok, eltűnt vendégek, régebbi bűntények történetei, és mèg egy titokzatos fickó is ólálkodik a szállás körül. Úgy tűnik, nem lesz fenékig tejföl a két férfi nyaralása.

Vajon milyen bonyodalmakkal kell szembenéznie a rend éber őreinek?
Sikerül e a hódítás, és Ryo viszonozza Dee érzéseit?
Aki kedveli a BoysLove kategóriát, annak ajánlom megtekintésre.

További főbb szereplők:

Bikky és Cal ( Carol )
Egy fiú lány tini páros, akiket Ryo vett pártfogásába, lévén mindketten árvák. Bikkynek fenntartásai vannak Deevel szemben. Apja helyett apjaként szereti Ryo-t, és nem akarja hogy a férfit párkapcsolati csalódás érje. Cal ezzel ellentétben drukkol a két férfinak.

Jemmy J Adams:
Dee régi iskolatársa, aki bálványozza Dee-t. Minden irányból próbàlja felkelteni az érdeklődését.

Berkeley Rose:
Szintèn rendőr nyomozó, aki váratlan időpontokban tűnik fel. Pökhendi, fölényeskedő, és rámenős. Dee az első pillanattól ellenszenvesnek tartja.

Az eredeti 7 kötetes manga Sanami Matoh alkotása.
Zene az OVA-hoz Katsuo Ono gondozásában készült.

Jó szórakozást mindenkinekBeküldte: Nushichan Megtekintve: 421 db Időpont:2019. 09. 28. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás