Ma 2020. 07. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Air Summer Special
Címe: Air Summer Special
Angol címe: Air Summer Special
Hivatalos weboldal: http://www.bs-i.co.j...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Dráma
Fantasy
Misztikum
Szerelem
Stúdió: Key
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 9.43
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 6.75
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez egy rövid kis szösszenet a sorozatból, de nem Misuzu-val foglalkozik ez az Ova. A múltban játszódik és Kanna-sama története áll a középpontban. Ez a sorozat 8-9 része között játszódik, amikor visszavezet minket a múltba a sorozat.

Ahhoz, hogy valaki értékelni tudja ezt a kis Ova-t, előtte feltétlenül meg kell nézni a sorozatot!!!

Egy kis ismertető a sorozatról: Kunisaki Yukito egy új falucskába érkezik egy forró nyári délután. Élete vándorlásból fog állni mindaddig, amíg meg nem találja azt a lányt, akit keresett. Még édesanyja mesélt neki a lányról, aki az égben örökké szomorú álmokat lát, mert elátkozták még nagyon-nagyon régen. Õ lenne Kanna-sama, akiről ez a kis Ova szól. Kanna-sama-t egész életében fogva tartották, és mindig úton volt. Testõrök és katonák vigyáztak rá, és ha megpróbálna megszökni, akkor meg kell nekik ölni. Kanna-sama megpróbálkozik a lehetetlennel és Ryuuya-samaval és Uraha-val elszökik "börtönéből". Ebbe az időszakba időzítették be az Ova-t.

Ez már egy kicsit vidámabb hangulatú, mint a sorozat vagy a movie, de ezt csak az előző kettő megnézése után nézzétek meg! Kanna-sama elég vidám természetű, de eléggé ügyetlen szegényke.
Kanna-sama megpróbál beleilleszkedni a mostani környezetében úgy, hogy normális lánynak próbál tűnni, de ez sajnos nem nagyon sikerül neki, mindig történik valami szegény Kanna-sama-val. Ryuuya persze csak nevet ezen, és figyeli a lányt, Uraha pedig, mintha csak távolról szemlélné őket, nem szól bele a dolgokba.

Történetet aligha lehet róla írni, de nem is kell, ha már láttátok a sorozatot.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2239 db Időpont:2007. 04. 05. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás