Ma 2020. 08. 10-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Inuyasha
Címe: Inuyasha
Angol címe: Inuyasha TV
Magyar címe: Inuyasha
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 167
Megjelenés éve: 2000-2004
Műfaj: Kaland
Fantasy
Vígjáték
Szerelem
Mágia
Stúdió: Sunrise
Takahashi Rumiko
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 61 szavazat alapján: 9.51
Ismertető értékelése: 28 szavazat alapján: 7.68
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ki ne ismerné Inuék történetét?Azért én mégis leírnám nektek,hátha van olyan köztetek,aki nem látta.

"Nem kell õsi titkok után kutatnod,hogy a múlt démonai rád találjanak"És hinned sem kell bennük!
Higurashi Kagome elindul iskolájába,ám kisöccse a szentélynél keresi Buyo-t,a macskát.A lány elõször gyávának nevezi Soutá-t,majd lemegy a cicáért,a kúthoz.A gimnazista lány nem hisz a természetfeletti erõkben,egészen mostanáig,a tizenötödik szülinapjáig.A kútból kinyúl egy szellem,majd elragadja Kagomét.

A Csontok Kútján keresztül a Középkori Japánba jut,ahol meglát egy fiút egy fához szögezve.Megfogdossa különös füleit,majd elfogják,és a faluba viszik-itt derül fény spirituális erejére,és hogy õ nem akárki,hanem Kikyou papnõ reinkarnációja!A lány teste rejti a Négy Lélek Szent Ékkövét is,amelynek varázsereje hatalmas,hallottakat támaszt fel,de ha gonosz kezekbe kerül,az a világ végét is jelentheti.Mindenki erre vágyik,hát nem csoda,a démonnõ is,aki magával rántotta Kagomét a kútba...Elmegy a faluban,semmit nem kimélve üldözi a gimnazista lányt,mígnem az InuYasha fájához nem ér,és ki nem szabadítja õt.Inu egy félszellem,de könnyen elbánik egy ilyen százlábúval!

Ezek után sem lehet nyugodt,egyszerûen elbarangol,máris nemcsak szellemek,hanem emberek is üldözik Higurashi-t.Egy ilyen esetet elrontanak InuYashá-val,a fiú nem figyel a kõre,mégis Kagome-t szidja,aki véletlenül összetöri a Szent Ékkövet,melynek szilánkjai begyûjtése lesz a tét.

A késõbb szerelmespárrá alakuló kis csapathoz csatlakozik Sango,Shippou,Miroku,Kirara és Inu bolhája,Myouga.A perverz szerzetes,Miroku derít fényt a nagy vetélytársra,aki Kikyou-nál InuYashának álcázta magát,s halálosan megsebesítette,aki végzett Sango családjával,és aki gonosz célra akarja felhasználni a Szent Ékkövet.

A zenék nagyon jók,a kedvenceim közé tartoznak.A betétzenék mindig illenek a jelenethez,egyszóval csodálatos.A grafika gyönyörû,a magyar hangok se rosszak,kevés anem odaillõ szinkron.(De azért van^^)A történet kiváló,de ha nem nyújtanák el annyira szegényt...Nem csak a leghíresebb:A legjobb is lehetne.A legtöbb rész elõre visz valamit:ékkövet találnak,rábukkannak Narakura,fejlõdnek a szerelmes kapcsolatok,egy-egy szereplõt jobban megismerhetünk...Ám mégsem lenne enniyre szükség,igaz nem értelmetlenek az epizódok,de jobban ragaszkodhatna az alaptörténethez.26 ilyesmire nem,de 65 rész bõven elég lett volna.Ez az,ami igazán lerontja,de attól még király,s szórakoztató mû.Nálam kilences,fõleg Kagome és InuYasha kapcsolatát bírom,és amikor megjelenik az az örvény...Már hallom a "Fekszik" szót.Nekem csak az nem tetszik,hogy elhúzzák,de nagyon-nagyon.Van alapja:meg kell találniuk a Szent Ékkõ szilánkjait Naraku,a gonosz elõtt,de ha rendelkezik alapsztoryval:jobban "tapadhatna" hozzá.

12-es korhatáros,de én nem mondanék rá semmit ilyen téren,talán néhol a harcok,vöröslõ fények adták neki e karikát,de amúgy kedves kis anime,egy romantikával,rengeteg poénnal.Van,amikor komoly a helyzet,ilyen például,amikor a feltámasztott Kikyouval van InuYasha Kagome helyett,s döntenie kell,ám ebbõl vicces jelenetek is születnek.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4380 db Időpont:2007. 04. 01. Hozzászólások: 66 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás