Ma 2020. 07. 07-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shakugan no Shana Tokubetsuhen
Címe: Shakugan no Shana Tokubetsuhen
Angol címe: Shana of the Burning Eyes Special
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Vígjáték
Szerelem
Fantasy
Stúdió: J.C.STAFF
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a kis történet kb. a 13 rész utánra tehetõ. Tehát senki se nézze meg a sorozat megnézése elõtt.

Kivételesen nem Shanáról és Yujiról lesz szó, hanem inkább Ogatáról, és az õ próbálkozásairól, hogy miként próbálja elmondani Tanakának érzelmeit.
Miután Shana legyõzte az iker Tomogarákat, Tirielt és Sorathot, az osztály egy kis egy napos kirándulásra megy, ahol Oga-chan nem szép szemmel nézi Tanaka és Satou "barátságát", ami szerinte már sokkal több, mint barátság, a félreérthetõ helyzetekre még hozzá jön Oga-chan túl fûtött képzelete is. Elérkeznek a szálláshelyükre, amikor is kiderül, hogy a szobákkal baj van. Balszerencséjére vagy szerencséjére egy szobába kerül, Õ, Shana, Yoshida, Tanaka, Yuji és Ike, amit csak egy keskeny választófallal lehet elválasztani. Miközben próbálja magára vonni Tanaka Eita figyelmét, megannyi kényes, de egyben humoros helyzetbe kerül.
Ha tudni akarjátok, hogy sikerül-e Ogának bevallania szerelmát Tanakának, és ha igen mit válaszolt Eita, akkor nézzétek meg.

Mint tudjuk ezt a kis speciált is Takashi Watanabe készítette, de itt a zeneszerzõt szeretném említeni, mert szerintem a zenék is nagyon jók az animében. Kô ÔTANI készítette, mind ennek a speciálnak, mind a Tv-nek.
Az õ nevéhez fûzõdik még a Mobile Suit Gundam Wing (Tv), MSGW: Endless Waltz (OVA), MSGW: Operation Meteor (OVA), Vampire Hunter és a You're Under Arrest sorozat is.


Egy-egy villanásra azért feltûnnek más szereplõk is, mint Margery Daw és Wilhelmina. Ez a kis részecske humorosra sikerült, amit én személy szerinte nem bánok, hiszen szerintem nagyon jól sikerült.

A grafikája nem változott, a zenéje ugyan az, mint ami a sorozatnak van ezen a részen. Az endingje annyiban változott, hogy nem Shanát látjuk, hanem Oga-chant. Mindenki nézze meg, mert megéri!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2130 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás