AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kamikaze Kaitou Jeanne
Címe: Kamikaze Kaitou Jeanne
Angol címe: Kamikaze Kaitou Jeanne
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 44
Megjelenés éve: 1999
Műfaj: Vígjáték
Szerelem
Iskolai élet
Akció
Stúdió: Toei Animation
TV Asahi
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 22 szavazat alapján: 8.68
Ismertető értékelése: 11 szavazat alapján: 8.18
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történetünk egy sikeres rablás kellõs közepén kezdõdik. Jeanne a tolvajlány már megint eltulajdonított valami nagyon értékes dolgot. A rendõrség már hónapok óta üldözi, de annak ellenére, hogy Jeanne mindig figyelmeztetõleveleket küld, nem tudták elkapni.

Ez viszont nem megy csak olyan egyszerûen. Jeanne valójában csak éjszaka követ el sorozatos bûncselekményeket, nappal egy átlagos középiskolás lány, aki Kusakabe Maron névre hallgat. Minden nap elkésik a suliból, mégis õ az isloka ritmikus gimnasztika-csapatának egyik legtehetségesebb tagja barátnõjével, Miyako-val egyetemben, akinek édesapja mellesleg a Jeanne-ügy nyomozását vezeti.

Maron egyedül lakik, mivel szülei elváltak még kicsi korában, és nagyon magányos, de egy napon feltûnik nála Fin Fish, aki egy kis angyalka, azzal a szándékkal, hogy rábírja Maront, segítsen neki gonosz démonokat ártalmatlanítani. Fin elárulja neki, hogy a francia Jeanne d'Arc reinkarnációja, akinek az a feladata, hogy ezeket a démonokat ártalmatlanná tegye.
Így lesz Maron-ból igazi tolvaj.

Hogy miért kell lopnia? Igazság szerint õ nem egyszerûen lop. A démonok tiszta szívû embereket szemelnek ki, és azok egy, az emberek számára értékes tárgyba rejtõzve szívják el az összes energiájukat, ezzel elkárhozik az illetõ lelke.
Jeanne ezeket a démonokat gyûjti be, csak sajnos nem tudja õket kicsalogatni a tárgyakból, így a tárgy eltûnik a démonnal együtt és sakkfigurává változik.

Mindez nagyon egyszerûen hangzik, de felbukkan valaki, akiszintén ellene van, de a démoni harcok során, nem pedig törvényes úton.
Hogy ki is õ, miért van itt, és hogy mi lesz a szerepe Jeanne életében, megtudjátok, ha megnézitek a sorozatot.
44 rész éppen optimális, és nagyon érdekes, eseménydús, romantikus, és vicces is.

Ha valakinek esetleg kétségei lennének a japán szinkront illetõen, nagyon ajánlom a német szinkronos verziót. Nagyon jól eltalálták a szinkronhangokat!!

Jó szórakozást!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 5043 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 7 db