Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shiki Special
Címe: Shiki Special
Angol címe: Corpse Demon Special
Hivatalos weboldal: http://www.okiagari....
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2011
Műfaj: Dráma
Horror
Fantasy
Vámpírtörténet
Tragédia
Stúdió: Aniplex
Fuji TV
Darks Production
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A 2010-es nagy sikerű Shiki anime után, 2011-ben két extra résszel lepték meg a rajongókat.

Figyelem! Az ismertető spoilereket tartalmazhat azok számára, akik nem nézték végig az animét! Ha ez rád igaz, még most fordulj vissza! A történések nagyon sokban kapcsolódnak az utolsó három részhez!

A első részben betekinthetünk Yasumori Nao lelki világába. Az ő szemszögéből láthatjuk a csőrendszerben végbemenő eseményeket, melyek végeredményét már az animéből tudhatjuk.

A második részben visszaugrunk a történet elejére, megismerkedünk Maeda Motoko-val. Motoko talán túlságosan is félti és védelmezi gyermekeit, mégis hiába. A lány lelki egyensúlya lassacskán felborul. Emellett betekintést nyerünk egyik barátnője, Kanami életébe is, aki édesanyjával él. Egyikőjük családját sem kímélik az okiagarik.

Ajánlom azoknak, akiknek elnyerte a tetszésüket az anime, nem fognak csalódni! Teljes mértékben hozza a hangulatát, brutalitásban és drámában egyenrangú az eredetivel. Gyengébb idegzetűek ne nézzék, mert eléggé megrázó!
Összességében nekem tetszett, remélem neked is fog!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1764 db Időpont:2014. 07. 03. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás