Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Denpa teki na Kanojo
Címe: Denpa teki na Kanojo
Angol címe: Electromagnetic Girlfrend
Hivatalos weboldal: http://dash.shueisha...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2009
Műfaj: Horror
Romantikus
Seinen
Krimi
Stúdió: Brains Base
Shueisha
Képek: A google-n
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 2 szavazat alapján: 8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a két részes OVA a 2009-es év terméke, a Brains Base stúdió animálta a vele azonos cimű light novel alapján.
A történet főhőse Juuzawa Juu egy delikvens középiskolás. Egyedül él egy panelházban, a társadalom, és az iskola szabályai hidegen hagyják, gyakran verekszik, barátai természetesen nincsenek.
Egy napon Juuzawa a cipősszekrényében ismét egy kihivó levelet talál. Az iskola melletti fához szól a meghivás, ám ellenség helyett egy lány várja, aki őt a szolgájának nevezi, majd megcsókolja a cipőjét. Juu ekkor még figyelmen kivül hagyja a lányt, és még kerüli is, ám a történet folyamán végül összeboronálódnak.
Bár leirásom nem tükrözi, de az anime tartalmaz nemi erőszakot, vért és gyilkosságokat. Mindezt csak igy külön emlitem meg, mivel nem tudnám úgy a mondandómba foglalni, hogy ne legyen belőle "spoiler".
A második rész külön történetet tartalmaz. Ennek leirását viszont fölöslegesnek tartom. Nézzétek meg és kideül!
Személy szerint nekem tetszett ez az anime. Véleményem szerint véres jelenetei ellenére, még az olyanok is tehetnek vele egy próbát, akik nehezen viselik az ilyen animéket.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1428 db Időpont:2014. 03. 27. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás