Ma 2020. 10. 26-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
No.6
Címe: No.6
Angol címe: No.6
Hivatalos weboldal: http://http://www.no...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 11
Megjelenés éve: 2011
Műfaj: Akció
Romantikus
Shounen Ai
Stúdió: Kodansha
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az emberek már évszázadok óta törekednek a tökéletességre, azonban ennek elérése mindig követel áldozatokat. Ha logikusan végiggondoljuk, rájövünk, hogy olyan dolog, hogy "tökéletesség" nincs is. Ennek ellenére az emberek mégis próbálják ezt elérni.

A történet 2013-ban játszódik, ám itt a világ teljesen más, mint az általunk ismert. Az egész a Babilon szerződéssel kezdődött. Az utolsó nagy háborúkban a lakható területek nagy része megsemmisült, így betiltották a katonai erők birtoklását. A megmaradt területeket hat régióra, azaz hat zónára osztották.
Az egyik főszereplő, Shion a Hatos zónában él, amelyik a legfejlettebb és legmodernebb. Fiatal kora ellenére rendkívül okos, ezért felvételt nyer a Speciális tagozatra, ahova csak az ifjú zseniket veszik fel. Meg is kezdené a tanulmányait ezen a tagozaton legjobb barátjával, Safu-val, ám az élet mást tartogatott neki. Shion 12. születésnapját ünnepli. Aznap nagy vihar kerekedik. A fiú az erkélyéről figyeli az elemek tombolását, majd bemegy, azonban nyitva hagyja az erkélyajtót. Ez a kis figyelmetlenség sorsdöntő az életében, ugyanis bemászik rajta egy fiú, akinek súlyos seb éktelenkedik a karját. Shion ellátja a sebet, közben elkezdenek beszélgetni. Kiderül, hogy a másikat Nezumi-nak hívják, és ő egy "VC", azaz egy bűnöző, akibe egy chipet ültettek, hogy könnyebb legyen megtalálni.
Ez súlyos következményeket von maga után. Shion-t kizárják a Speciális Tagozatról, és el kell költözniük. 4 év múlva a fiú parkfelügyelőként dolgozik. Egyik nap munkatársával egy holttestet találnak a parkban. A halott egy 80 év körüli ember, ám kiderül, hogy valódi életkora csak 31 év. Shion kételkedni kezd a városban, aminek hűséget esküdött, ezért elégedetlenség bűnével vádolják, és a Büntetés-végrehajtási intézetbe akarják szállítani. Azonban ez nem sikerül, mivel Shion megmentőre talál a felbukkanó Nezumi-ban.
A két fiú elmenekül. Shion már nem mehet vissza. Szépen lassan megismeri Nezumi-t és különleges kapcsolat alakul ki közöttük.

Vajon Shion vissza tud térni valaha a Hatos zónába? Meg tudják állítani ezt az egyre terjedő "járványt"? Milyen érzelmeket táplálnak valójában egymás iránt? É sNezumi miért gyűlöli ennyire a Hatos zónát?
Megtudod, ha végignézed.

A grafika szép, a karakterek egyediek, az opening és az ending nagyon jók. Ajánlom azoknak, akik szeretik az akciót egy kis BL-el és egy csipetnyi romantikával.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1212 db Időpont:2014. 03. 09. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás