Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
One Piece (2000)
Címe: One Piece (2000)
Angol címe: One Piece: The Great Gold Pirate
Hivatalos weboldal: http://-
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Akció
Kaland
Vígjáték
Fantasy
Shounen
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 9
Státusz: Nincs ellenőrizve!


Leírás

Gold Roger mellett élt egy kalóz, aki annyi aranyat gyűjtött, majd rejtett el, hogy az egész éjjeli East Blue-t megvilágította. Ő volt Woonan, az Aranykalóz.
Legendás kincsére sokaknak fáj a foga.
Luffy és bandája napok óta étel és víz nélkül hajóznak a tengeren, ugyanis Luffy az egy hónapra elég tartalékokat 3 nap alatt elpusztította. Ha ez még nem lenne elég, még ki is rabolják őket. Követik a Tabio nevű fiút, akit rabul ejt egy El Drago nevű kalóz bandájának egy része.
El Drago imádja az aranyat, és semmi másra nem vágyik, mint hogy megkaparintsa Woonan legendás aranyát. Sikerül is megszereznie Woonan térképét, ami a kincshez vezet, és ki is kötnek a szigeten, ahol az arany van elrejtve. Usopp is megérkezik a szigetre, de szerencsétlenségére El Drago emberei észreveszik. Azt hazudja, hogy ő volt Woonan legjobb barátja, és csakis ő tudja, merre van a kincs. Ezzel próbál időt nyerni.
Nami a hajón marad, Zorro és Luffy szintén befut. (Ők még megállnak egy tengeri étteremnél.) Ezzel megkezdődik a kincsvadászat.
De vajon tényleg ezen a szigeten van a kincs? Érdemes egy legendára alapozni?
Tabio-nak teljesüljhet az álma, hogy Woonan bandájába kerüljön, vagy követnie kell nagyapja követeléseit, és tovább kell vinnie az éttermet?
Ez a One Piece első Movie-ja. Sanji még nincs benne, kicsit hiányoltam is. Hozza a One Piece tipikus hangulatát. Aki szereti a sorozatot, annak kihagyhatatlan!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1381 db Időpont:2013. 01. 18. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás