Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Sekai-ichi Hatsukoi
Címe: Sekai-ichi Hatsukoi
Angol címe: Sekai-ichi Hatsukoi
Hivatalos weboldal: http://sekai-ichi.jp...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2011
Műfaj: Yaoi
Vígjáték
Szerelem
Shounen Ai
Stúdió: Studio DEEN
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 7.67
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.57
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ezt az animét a Junjou Romantica alkotója Nakamura Shungiko alkotta, így sok hasonlóság fedezhető fel benne.Rendezte Kon Chiaki. Akkor kezdjük.
Onodera Ritsu édesapja vállalatánál dolgozott, mint szerkesztő a szépirodalmi osztályon (Egészen jó szerkesztőként), de munkatársai nem ismerték el, azzal illették, hogy "Vele kivételeznek", mivel az Onodera vállalat örököse. Ritsu, hogy megmutassa képes szerkesztőként dolgozni fel mondott és jelentkezett a Marukawa kiadóhoz, mint szépirodalmi szerkesztő, de ott az Emerald részleg Shoujo Manga osztályára helyezik.Az osztály főszerkesztője Takano Masamune. Amikor Ritsu megérkezik nem épp mindennapi látvány fogadja. A szerkesztők olyan büdösek mint a hajléktalanok és még a kinézetük is hasonlít! Ritsu végül úgy dönt, hogy csak egy darabig lesz itt, azután átjelentkezik a szépirodalmi osztályra. Takano később rádöbben ki is Onodera. Egy nap Takano bevallja Ritsunak, hogy ki is ő valójában (A gyermekkori szerelme, pontosan 10 év telt el azóta). De igazából nem csak róluk szól ez az Anime. Térjünk át egy másik párhoz.
Yoshiyuki Hatori (Olyan mint egy igazi aggódó apuka, ha Chiaki-ról van szó) és Chiaki Yoshino szerkesztő és Mangaka kapcsolatban állnak, míg Hatori be nem vallja, hogy mit érez Yoshino iránt. Ám itt van egy harmadik fél is, akire nagyon féltékeny Hatori.
A harmadik párosunk Kisa Shouta és Yukina Kou szerelméről szól. Kisa Mangakaként dolgozik az Emeraldnak, Yukina pedig egy könyvesbolti eladó (Manga eladó).Kisa első látásra bele szeret Yukinába, de azt nem tudja, hogy Yukina viszont szereti-e.Későbbiekben Kisa megtudja, hogy Yukina oda van Kisa Shouta mangáiért. Yukina egy találkozásuk alkalmával pedig kap a lehetőségen és lekapja Kisa Shoutát.

Érdekesség, hogy mindhárom pár össze kacsolható az Emarald szerkesztőséggel.

Szerintem a Sekai'ichi Hatsukoi egy nagyon jó anime, én kifejezetten szeretem, tele van vicces jelenetekkel és szerelemmel Ajánlom mindenki figyelmébe! Az anime előtt pedig ajánlom az OVA-t mert azzal kezdődik (Ennek az OVA-na a történései alapján ismerhetjük meg Takano-t és Ritsu-t)
Nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek
A folytatásról: Ahogy a Junjou Romantica-nak is volt így feltételezem ennek az animének is lesz folytatása!
Várom a véleményeiteket!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2418 db Időpont:2011. 07. 17. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás