Ma 2020. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Supernatural The Animation
Címe: Supernatural The Animation
Angol címe: Supernatural The Animation
Hivatalos weboldal: http://wwws.warnerbr...
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 22
Megjelenés éve: 2011
Műfaj: Akció
Démonos
Horror
Misztikum
Stúdió: MADHOUSE
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 7.6
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9.57
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Két fiú, akiknek nehéz sors jutott. Még meg sem születtek, már akkor a túlvilági lények útjában álltak. Kicsi koruktól fogva harci kiképzést kaptak, mégis eléri őket végzetük, és semmit sem tehetnek ellene.

Sam és Dean Winchester apjukat keresik, aki pár héttel ezelőtt tűnt el egy "vadászat" alkalmával. Dean végig apja mellett volt, míg Sam normális életet akart, egyetemre járt, és nem tartotta a kapcsolatot családjával. Egy napon azonban Dean betoppan hozzá egy eset kapcsán, és Sam egyedül hagyja barátnőjét, Jessica-t, hogy az ügy végére járjanak.
Nem holmi detektívesdi van a dologban. A fiúk démonok, és egyéb nem evilági lények ellen harcolnak. Nehéz eldönteni, hogy azért csinálják ezt, hogy másokat védjenek meg, vagy azért, mert a fiúk édesanyját kiskorukban egy sárga szemű démon ölte meg Sam bölcsője felett. Természetesen az utolsó. Bosszúszomjasan keresik ezt a démont immáron 22 éve eredménytelenül. Azonban a lény most újra felbukkan, hogy lassan elvegye, ami őt illeti…

Mire a testvérek visszaérnek a vadászatról, Sam ugyanúgy találja barátnőjét, mint ahogyan évekkel ezelőtt édesanyja meghalt. Jessica a szoba plafonján kiterülve meggyullad, és szörnyet hal.
Ennek hatására a vonakodó Sam úgy önt, feladja normális életét legalább is addig, míg meg nem találja, és meg nem öli anyja és Jessica gyilkosát.
A történet során rengeteg démonnal, szellemmel, különböző lényekkel találkoznak, amitől megerősödnek, és közelebb kerülnek végső céljukhoz.

Az anime Eric Kripke népszerű amerikai sorozatának feldolgozása, ami szintén Supernatural (Odaát) címre hallgat. Az OVA 22 részes, ami az eredetiben egy évadnak felel meg, ennek ellenére 2 évadnyi lényeget próbálnak visszaadni az animében. Bátran állíthatom, hogy a 22 rész alatt nem volt olyan rész, ami ne felelt volna meg az eredeti sorozatnak. A két évadból rántanak össze olyan részeket, amiknél a sorrend mindegy. Ezt egy kicsit furcsának tartom, mivel több önállóságot vártam. Kissé összecsapottnak érzem a részeket. Nehéz egy 40-45 perces történetet 20-25 percben visszaadni, így elég sok számomra lényeges dolog kimarad. Ha nem láttam volna az eredetit, akkor talán azt tudnám mondani, hogy a lényegi részek össze vannak csapva, főleg az elején.

Minden esetre, aki ismeri az eredeti sorozatot, nyugodtan belenézhet ebbe is, legalább addig is telik az idő, míg a következő eredeti Supernatural rész kijön.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1974 db Időpont:2011. 05. 03. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás