Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ranma 1/2: Chuugoku Nekonron Daikessen!
Címe: Ranma 1/2: Chuugoku Nekonron Daikessen!
Angol címe: Ranma ½: Big trouble in Nekonron, China
Hivatalos weboldal: http://nincs
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1991
Műfaj: Akció
Vígjáték
Harcmûvészet
Stúdió: Takahashi Rumiko
Studio DEEN
Pony Canyon
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ranma 1/2: Chuugoku Nekonron Daikessen! Okite Yaburi no Gekitou Hen!!
Ranma 1/2 Movie 1.

A Tendo házban minden a megszokott rend szerint folyik, de már nem sokáig.
Egy lány és egy elefánt jelenik meg a ház előtt, vagy inkább benne. Persze ki mást kereshetnének bosszúszomjasan, mint a kéjenc Happosai-t, aki megint bugyivadászaton van. A lánynál (Lychee) van egy tekercsnek a fele, ami egy Nekonron nevű birodalom tulajdonát képezi, és egy nagyon erős, a végső harcművészeti támadás részleteit írja le. De csak a fele?
Igen! A tekercs ketté van vágva, és a másik felét éppen Nekonron hercege, Kirin keresi. Nagy dulakodás tör ki Lychee-nak köszönhetően, így a tekercs Akane-nál köt ki. Mit ad Isten? Megjelenik Kirin, és magával viszi Akane-t és a tekercset, ugyanis akinél a tekercs másik fele van, az lesz a menyasszonya. Szerencsétlen Lychee pedig pont ezért kereste a tekercs másik felét és a hozzá tartozó herceget, hogy végre a felesége lehessen.
Hatalmas a kavarodás, és Akane sehol!! Hogy szerezzék vissza? Ranma-nak kell utána mennie, végtére is ő a vőlegénye, de hogyan jutnak el Nekonronba, ahol eddig egyedül a kéjenc vén kecske járt?

A movie megtartotta a tipikus ranmas jellemvonásokat, ezért tele van poénnal, sok harccal, kavarodással, de végül minden jóra fordul… vagy mégsem?
Mindenki van mindenkivel, és senki sincs senkivel, mégis ez az a fejetlenség, ami győzelemre vezeti a hősünket!
Hajrá Ranma!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1362 db Időpont:2011. 01. 03. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás