Ma 2020. 07. 13-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z:Zetsubou e no Hankou!!...
Címe: Dragon Ball Z:Zetsubou e no Hankou!!...
Angol címe: Dragon Ball Z: The History of Trunks
Hivatalos weboldal: http://nincs
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Akció
Shounen
Harcmûvészet
Tragédia
Szupererõ
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 8.17
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.25
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Dragon Ball Z Special 02

Goku szívét egy olyan vírus támadta meg, aminek még nincs ellenszere az akkori jelenben, így meghal. Mindenki gyászol, senki nem hiszi, hogy a világ megmentőjét egy egyszerű betegség gyűri le, de ezen nem tudnak változtatni.
Ezután már csak fél évig tart a világ békéje. Két Cyborg jelenik meg a Földön, akik minden élőt elpusztítanak, és rettentő erősek. C17-et és C18-at Dr. Giro (Red Ribbon Army) fejlesztette ki, hogy bosszút álljanak érte Gokun, és kiirtsák az emberiséget.
A fennmaradt harcosok egytől egyik szembeszállnak a két Cyborggal, de mindenki meghal. Piccolo, Vegeta, Krilin és a többiek. Egyedül Gohan marad életben, aki ekkor még túl kicsi a harchoz.
Telnek az évek, és Gohan felnő, Trunks-ból pedig suhanc lesz, de a világ egyre visszafejlődik. A két ellenség városról városra járja a kontinenseket pusztulást hagyva maguk után. Gohan próbálja őket visszafogni, és harcolni ellenük, eredménytelenül, így Trunks kérésére edzésbe kezdenek, hogy Trunks is segíthessen, és végre elérje a Super Saiyajin alakot, ezzel is megduplázva erejét.
Mialatt ők edzenek, Bulma időgépet épít, hogy Trunks visszautazhasson 20 évvel ezelőttre, mikor még a Cyborgoknak nyoma sem volt, és Goku még élt. Gyógyszert akar adni neki, ami már gyógyítja a betegségét…
A harc könyörtelen, a Cyborgok senkit sem kímélnek. Még rengeteg idő, míg elkészül az időgép. Képes lesz addig Trunks és Gohan kitartani?

Jó közjáték ez a Special, amit közvetlen Freezer legyőzése utánra tehetünk. Mikor Freezer visszatér az apjával, hogy bosszút álljon Gokun, Trunks is akkor jelenik meg a jövőről. Tekinthetünk úgy a Specialra, mint mikor Trunks meséli el, hogyan került ide, ki ő és miért jött.
Szerintem nagyon jól sikerült, bár elég tragikus, de elvégre pont ez a célja. Nem marad le senki semmiről, ha ezt a köztes sztorit nem nézi meg, de érdemes, mert így képekben láthatjuk Trunks történetét.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1489 db Időpont:2010. 10. 17. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás