Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Seitokai Yakuin Domo
Címe: Seitokai Yakuin Domo
Angol címe: -
Hivatalos weboldal: http://www.starchild...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2010
Műfaj: Vígjáték
Iskolai élet
Shounen
Ecchi
Stúdió: Go Hands
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 7.25
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 7.67
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az Ousai Private Academy korábban lányiskola volt, azonban a születések alacsony száma miatt úgy döntöttek, átváltanak koedukált oktatásra, ezért Tsuda Takatoshi átiratkozik, mert közel van az otthonához. Nem is sejti, hogy végzetét meglazult nyakkendője jelenti majd. Éppen az iskola bejárata felé tart, kissé zavarban a körülötte forgolódó sok-sok lánytól, amikor találkozik Amakusa Shinoval, aki hosszasan taglalja miért szükséges az öltözködési szabályok betartása. A beszélgetésbe bekapcsolódik a koránál "kissé" fiatalabbnak tűnő Hagimura Suzu, majd megjelenik a gyönyörű Shichijou Aria is Takatoshi védelmére, persze csak miután jól kiszórakozta magát a távolból. Így ismerkedhetünk meg a történet főbb szereplőivel dióhéjban; ha azt hisszük hogy a szereplők kissé furák, később még igencsak elkerekedik majd a szemünk.
A hosszas bájcsevely folytán Takatoshi sikeresen elkésik az órájáról, ezért Shino-chan azzal kárpótolja, hogy az iskolai tanács alelnökévé nevezi ki (na nem mintha Takatoshi magától valaha is e babérokra tört volna.)

Ez után pedig elszabadul a "pokol", egymást követik a perverzebbnél perverzebb poénok, zavarbaejtő és félreérthető helyzetek, félremagyarázások.


Shino a tanács elnöke, szigorúan ragaszkodik a szabályok betartásához és mindenben az élen jár, nem mellesleg az anime főperverze, hihetetlenül piszkos fantáziája van, talán túlságosan is, ugyanis a teljesen egyértelműen aszexuális tartalmú megjegyzéseket is képes kiforgatni és szexuális zaklatásként elkönyvelni.

Suzu a klub (és az iskola) zsenije, "az IQ-ja 180, folyékonyan beszél angolul és gond nélkül végez számításokat 10 jegyű számokkal fejben". Csak éppen kb. 8 évesnek látszik és a "le sem kell térdelnie" magassággal rendelkezik, ami szinte szüntelen poénforrásul szolgál.

Aria, a tanács titkárnője nem sokkal marad el Shino mögött perverzió terén, nem csoda hát hogy a legjobb barátnők; ezen kívül fő jellemzői hogy szép, nagyon gazdag családból származik és emelett eléggé buta is, ráadásul utóbbi kettőt brilliánsan képes kombinálni.

Takatoshi lényegében a józan eszet próbálja megtestesíteni a történet folyamán, több-kevesebb sikerrel. Pechjére többnyire másokról is azt feltételezi, hogy normálisak. (Ráadásul ezért mindig ő van perverznek kikiáltva.)

A főbb szereplőkön kívül egyéb (természetesen szintén perverz) szereplők is színesítik az iskolai hétköznapokat.


Az OP és az ED teljesen jól illik az animéhez, egyszerre perverz és lökött. A rajzok szépek, bár néha talán túlzottan rózsaszínes-lilásak a színek. Hangulatilag leginkább a Love Hinához tudnám hasonlítani, csak annak kb. a huszadik hatványa.
Mindenkinek ajánlom aki szereti a vígjátékokat (azon belül is a szitkomokat), azokat kivéve akiket zavar ha túl sok a szexuális töltetű poén, mert itt bizony a kerítés is abból van.

Egy kis extra infó:
Az anime Tozen Ujiie mangája alapján készült, mely 2007-ben látott először napvilágot és futott egy évig yonkomaként, majd 2010 januárjában három kötetben összegyűjtve kerültek kiadásra. Az anime első részét 2010 július elején sugározták, az utolsót pedig szeprember végén.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1986 db Időpont:2010. 09. 29. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás