Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Hetalia Axis Powers
Címe: Hetalia Axis Powers
Angol címe: Axis Powers Hetalia
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Web
Epizódok száma: 52
Megjelenés éve: 2009-2010
Műfaj: Történelmi
Vígjáték
Paródia
Stúdió: Studio DEEN
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 9.29
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Hetalia először internetes képregényként jelent meg majd 2008-ban kiadták a mangát, aminek a rajzolója Hidekazu Himaruya. Később 2009-2010-ben megjelent az anime első évada. Az első évad befejezése után elkezdték vetíteni a 2. évadot Hetalia World Series címen és egy Movie is várható, aminek címe Ginmaku Hetalia Axis Powers Paint it, White.
A történet igencsak különleges. A világháborúk idejében játszódik és az anime egyik nagy különlegessége, hogy a föld minden országát megszemélyesíti egy szereplő. Végigkísérhetjük az akkori történéseket többnyire, de nem olyan komolyan, hanem kiparodizált formában.
A történetről nem igazán lehet többet írni hisz minden rész kb. 5 perces és ind másról szól. A fő szál, ami talán mindenhol ott van az a tengelyhatalmak (Olaszország, Németország, Japán) és a szövetségesek (Amerika, Franciaország, Anglia, Kína, Oroszország) "háborúját" mutatja be. Bár nem igazán lehet háborúnak nevezni.
Aki megnézi, az vagy nagyon megszereti, vagy nagyon megutálja. Lehet szeretni, mert hihetetlenül poénosan tanít meg a történelemre és lehet utálni, mert esetleg az országunk szereplője nem tetszik.
Számomra az egyik kedvenc animém mert már az első rész nagyon megfogott. Ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a történelmi mégis vígjátékos műveket. Illetve azoknak, akik szeretnék látni, hogy is képzelik el Magyarországot a Japánok (mert bizony ő is felbukkan Ausztria feleségeként).Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2788 db Időpont:2010. 04. 29. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás