Ma 2020. 08. 10-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Inuyasha - Toki o Koeru Omoi
Címe: Inuyasha - Toki o Koeru Omoi
Angol címe: InuYasha - The Love That Transcends Time
Magyar címe: Inuyasha - A Mozifilm: Időtlen Szerelem
Hivatalos weboldal: http://www.toho-a-pa...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Akció
Démonos
Fantasy
Szupererõ
Stúdió: A.P.P.P.
Sunrise
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 9.5
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9.29
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Hőseink még mindig a Shikon no Tama-t keresik, amikor felfedezni vélnek egy ékkőszilánkot egy hatalmas skorpiódémonban.
Miután Kagome segítségével sikeres győzelmet aratnak, Kirara különösen kezd viselkedni. Először mindenki azt hihetné, hogy azért, mert megsérült a skorpióval vívott harcban. Talán így is van. Hirtelen megvadul, és otthagyja Sango-t és a többieket.
Sajnos nem ez a legkisebb probléma, ugyanis megjelenik egy Menomaru nevű démon is, aki minden áron Inu Yasha Tetsusaiga-ját akarja, hogy bosszút állhasson. De kin?
Inu Yasha apja valamikor 200 évvel ezelőtt a nyugati földrészek vezetője volt. A keleti területeket Menomaru apja vezette, akit démonaival együtt Inu Yasha apja legyőzött. Mivel a Shikon no Taka eltörésének következtében Menomaru is egy szilánkhoz jutott, eljött az idő arra, hogy végre bosszút álljon Inu Yasha-n a 200 évvel ezelőtt történtekért.
Szépen lassan Kagome és Kirara (már régebben) az irányításuk alá kerül, így a dolgok csak bonyolódnak, különösen akkor, mikor Kagome súlyosan megsebzi Inu Yasha-t, aztán visszamegy a saját világába, amire Kikyo kényszeríti…
Menomaru ereje egyre csak nő, és vele együtt nő az Idő fája is, ami magába szívja a múlt, a jelen és a jövő korait is, így Kagome világa veszélybe kerül.
Ő viszont már nem tud visszamenni harcolni, mert az alagút el van zárva.
Most mitévők lesznek hőseink? Inu Yasha félholtan hever a fa alatt, Sango és Miroku is sérülten rejtőzködnek egy szűk kis barlangban, Shippo meg Kaede mellett. A csapat szétesett, és Menumaro ereje egyre csak nő magába szippantva minden élő és holt lelkét.
Vajon van kiút ebből az útvesztőből? Képes lesz valaki legyőzni ezt a hatalmas erejű démont?

Mindent megtudtok, ha megnézitek.
Én nagy Inu Yasha fan voltam, és vagyok is. A movie szerintem izgalmasra, és lényegre törőre sikerült, ami a sorozatot nem jellemzi, de itt az időkorlát miatt muszáj volt…
A rajzolása kicsit másabb, mint amit már a sorozatban megszokhattunk, de tetszetős a zenével együtt, ami maradt a régi fűszerezve új elemekkel.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az Inu Yasha-t!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1316 db Időpont:2010. 02. 07. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás