Ma 2020. 07. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
DearS
Címe: DearS
Angol címe: DearS
Hivatalos weboldal: http://www.neowing.c...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Romantikus
Vígjáték
Ecchi
Sci-fi
Shounen
Stúdió: Bandai Visual
GENCO
Lantis
PEACH-PIT
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Alig egy év telt el a DearS nevezetű űrlények leszállása óta, szinte teljesen sikerült alkalmazkodniuk az emberekhez. Nagyon okos lények, napok alatt képesek elsajátítani egy nyelvet, és sokkal erősebbek az embereknél. Sok rajongójuk akad, főleg a tinik körében. Ám főszereplőnk, Takeya egyáltalán nincs elragadtatva a marslakóktól, így még egy DearS cserediák érkezésének sem tud örülni.
Hobbija a pornó videók eladása, cserélése. Egy szerencsétlen srác, aki az év minden napjában elkésik az iskolából, vagy munkahelyéből. Kimondottan utálja az űrlényeket, akik 150-en vannak Japánban. Japánon kívül csupán kevés helyen fogadták el őket, mint a Föld élőlényeinek.
Egyik nap hazafelé menet meglát egy furcsa lányt, aki mintha megsérült volna. Mikor jobban szemügyre veszi, rájön, hogy a lány egy DearS. Ám már késő elmenekülni, a lány rögtön megcsókolja és nem tudja lerázni magáról. Nincs mit tennie, hazaviszi a házába és ad rá rendes ruhát. Azt reméli, hogy másnapra majd eltűnik. De úgy látszik, az UFO végleg a nyakán marad, aki ráadásul semmit sem tud. Se beszélni, se főzni, takarítani...Így az alapoktól kell neki mindent megtanítani. A titok nem marad sokáig titok. Hamarosan rosszakarók gyülemlenek a szerencsétlen DearS körül, aki mit sem sejt.
Főszereplőnk a Ren nevet adja neki, ami DearS nyelven semmit jelent. Ren nem egy átlagos DearS, azonosító száma Ren Ren Ren, tehát nulla nulla nulla. Ő egy hibás egyed, ezért a többi földönkívüli szeretné kivonni a forgalomból. Hisz hogy lehetne jó szolga egy olyasvalakiből, aki nem felel meg sem DearS-nek, sem embernek?
Csodával határos módon azonban Ren is elsajátítja a nyelvet, és állandóan Takeya-t Gazdámnak szólítsa, ami sok kellemetlenséget okoz a fiúnak. Mikor Ren elkezd iskolába járni, Miu egy másik földönkívüli sem látja szívesen. Az ő civakodásuk sok vicces percet ad, akárcsak Takeya perverz tanárnője. Egy idő után Ren-nek sok rajongója akad csinos alakja és kedvessége miatt, így Miu csak méginkább féltékeny lesz. Az ő múltja eléggé szomorú, bár erről senki sem tud.
Egy DearS feladata ellátni gazdáját, dolgozni neki. Nincs semmi kifogás, azt kell tennie, amit mondanak neki, így alig van nekik önakaratuk.
Vajon mit jelent az, hogy hibás egyed? És mit jelentsen a Gazda Szolga viszony? Miért csak Ren nem volt képes az emberi beszédre?

Az alapsztori ismerős lehet a Chobits rajongóknak. Itt is adott egy lúzer srác, akinek a nyakán lóg egy csinos lány, kinek mindent az alapoktól meg kell tanulni. Aki ismeri az animét, annak számára kihagyhatatlan a DearS!
A grafikáról csak annyit, hogy nagyon szép. A sok csinos lány miatt elsősorban fiúknak készült, de a romantikus hangulat hatására sok lány rajongója is akad. Így szinte mindenki élvezheti az anime által nyújtott hatást.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2364 db Időpont:2010. 01. 07. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás