Ma 2020. 10. 30-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Popotan
Címe: Popotan
Angol címe: Popotan
Hivatalos weboldal: http://www.bandaivis...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Vígjáték
Dráma
Kaland
Mágia
Ecchi
Stúdió: Bandai Visual
Lantis
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Adott egy elhagyatott domboldalon egy elhagyatott ház, mely hol eltűnik, hol pedig felbukkan az idők folyamán. Ez bőven elegendő ahhoz,hogy különféle rémtörténetek és szellemhistóriák keringjenek róla.
Daichi szerelmes az egyik osztálytársnőjébe, akit sokan csúfolnak, mert hisz a szellemekben. Hogy lemossa róla a gúnyolódást, ellátogat abba a titokzatos házba, hogy bizonyítékokat gyűjtsön a szellemek létezéséről. Azonban csalódnia kell, a ház korántsem elhagyatott, sőt, zajong a sok vidám embertől. A házban lakik három lánytestvér Ai, Mai és Mii, valamint egy házvezetőnő Mea.Ők egy karácsonyi dekorációkat áruló boltot vezetnek, még nyáron is. A kellemetlen találkozás után Daichi elmeséli, miért jött. A lányok pedig hajlandóak szellemfotókat készíteni, ha a fiú cserébe egy olyan helyre viszi őket, ahol sok a popotan.(Ez a szó a japán tanpopo hátrafele olvasásánál jött létre, ami gyermekláncfüvet jelent) Daichi végül a jó társaságnak köszönhetően elhiteti osztályával, hogy a szellemek tényleg léteznek, és kezdi őt megkedvelni Asuka is.
Ai minden alkalommal megkérdezi a popotan-okat különleges beszédképességével. A sok mágia láttán már főszereplőnk is kezd hinni a szellemekben.
Mii a legkisebbik testvér, aki imád Magical Girl-nek beöltözni és úgy is viselkedni. Szereti cikizni Mai-t a lapos mellei miatt.
Mai utálja leginkább ezt a utazást, ő szeretne leginkább egy normális életet barátokkal leélni.
Ai a legidősebb és egyben legcsendesebb testvér. Ő érdeklődik a dolgok felől, s kérdezgeti a gyermekláncfüveket. Szereti a kisgyerekeket és állakákat.
Unagi a ház egyetlen nem emberi lénye, ő egy fehér görény. Ő biztosítja a vicces háttereket.
Mea az ilyesztő házvezetőnő, akinek viselkedése vetekszik egy rideg robotéval. Az ő felelőssége a kis család egészsége.
Csupán a ház tuladjonosai vannak tisztában a történésekkel, s jól tudják: hamarosan ismét útnak indulnak. Bár öt évnyi előreugrás az időben nem túl nagy idő, de elegendő ahhoz, hogy a körülöttük lévő környezet teljesen megváltozzon. Ezeket a változásokat azonban nem mindig képesek elfogadni. Megismerkednek kedves emberekkel, ám a búcsúzás által okozott sebek elfeledtetik a kellemes emlékeket. Néha megesik, hogy rosszakarókat gyűjtenek maguk köré, akik nem szívesen látják a furcsa utazókat. Generációk nőnek fel velük és a róluk terjengő legendáról.
Vajon van megfelelő hely hőseink számára a világban? És miért keresik a popotan-okat?
Az animét semmiképp sem ajánlanám azoknak, akik nem szeretik a felesleges meztelenkedést. Már az első epizódban találkozhatunk pucér testekkel, de szerencsére ezekre nem tettek nagy hangsúlyt. A drámai hangulat gyakran feloszlik, hiszen a barátokkal töltött idő gyakran hagy maga után némi poént.
A grafka nagyon egyedi, elsőre talán egy picit furcsának fog hatni, de élvezhető.
Ajánlanám azok számára, kik szeretik megsiratni a búcsúzásokat, de azoknak is, kik szeretnének egy jót mulatni a felhőtlenül vicces epizódokon.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1929 db Időpont:2010. 01. 07. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás