Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shinigami no Ballad
Címe: Shinigami no Ballad
Angol címe: Momo the Girl God of Death
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 6
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Dráma
Misztikum
Szerelem
Fantasy
Stúdió: Group TAC
Pony Canyon
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az anime lényegében egy Shinigami mindennapjait mutatja be. Fõszereplõnk Momo és társa Daniel, aki leginkább egy macskára hasonlít, vörös szárnyakkal. Mindketten Shinigami-k, s feladatuk az elhunyt emberek lelkét a túlvilágra vinni. Vannak azonban kivételes esetek.Van, amikor az elhunyt lélek nem kívánkozik a túlvilágra menni. De gyakran megesik, hogy még élõ embereken kell segíteniük. Tehát két fõszereplõnket ne képzeljük el vérszomjas démonoknak, hanem inkább ártatlan, angyali teremtményeknek.
Mindegyik epizód egy-egy küldetést mutat be, s eközben jobban megismerhetjük a két Shinigami egyéniségét is.
Momo a kislány, talpig fehérben gyakran sírva fakad a küldetései során, ha valami megható történik. Daniel pedig, a maga kemény küllemével két, pontosabban, négy lábon áll a földön. Vannak ám olyan különleges lelki problémákkal küzdõ emberek is, akiken nem is olyan egyszerû segíteni. Van, amikor egy súlyos beteg kislányon kell segíteni. Van, amikor egy játék mániás nagypapa utolsó kérését kell teljesíteni. De hõseink szembenéznek a nehézségekkel, kerül amibe kerül! Könnyû és nehéz feladatokkal is találozunk. Mindegyik történet mögött van valami tanulság, melyet könnyen megért az ember.
Ez egy egyszerû anime, egy Shinigami aranyos és szomorú napjait mutatja be. Nem egy nagy siker, de könnyû beleszeretni. Annak ellenére, hogy a legnagyobb hangsúlyt a halálra fektetik, nincsenek benne brutális elemek, ezért bármelyik korosztály megtekintheti.
A grafika nagyon egyedi, de könnyen meg lehet szokni. A szomorkás zenék pedig csak jobban tükrözik az anime hangulatát. Aki tehát szereti az egyszerû és megható animéket, az ne hagyja ki!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1970 db Időpont:2009. 11. 17. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás