Ma 2020. 06. 02-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z: Ginga Girigiri!! Bucchigi
Címe: Dragon Ball Z: Ginga Girigiri!! Bucchigi
Angol címe: Dragon Ball Z: Bojack Unbound
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Akció
Fantasy
Szupererõ
Sci-fi
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 7.5
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 6.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

MOVIE 9.

Következõ filmünk elején rögtön izgalmas események történnek.
Fõ mottónk: Pénzzel mindent meg lehet venni. Így tesz az elképesztõen gazdag Gyusan Money is, aki egy nagy tornát szervez harcosok (földiek, és földönkívüliek részére) számára. Mindezt azért, hogy Mr. Sátán fan fiának kedveskedjen 10. születésnapja alkalmával, akit amúgy Dollar-nak keresztelt el.
Minden nagyon jól alakul, rengeteg a jelentkezõ, akik között ott van Gohan, Trunks, Piccolo, Krilin, Jamchu, nameg Ten-Shin-Han is.
Chichi és Bulma a nézõtéren szurkol. Aki megnyeri a bajnokságot, annak a rettenetes Mr. Sátánnal kell összemérnie erejét, ám amint Sátán meglátja "régi" ismerõseit a harcosok között, akik közül Gohan, Krilin és Trunks tovább is jut, azonnal hasfájást kap.
A selejtezõk után a 4 továbbjutót egy másik harcmezõre küldik, ahol Mr. Sátán 4 tanítványával kellene megküzdeniük, de a dolgok nem így alakulnak, és az új ringekben 1-1 hihetetlenül erõs földönkívüli várja a 4 kiválasztottat, akiknek fõnöke egy Bojack nevezetû földönkívüli, aki látva Gohan erejét, mindenképpen meg akar mérkõzni a fiúval.
Komolyra fordulnak a dolgok, ugyanis az ûrlények valóban meg akarják ölni a 4 döntõst, ezért Gohan is komolyra fordítja a figurát, és Super Saiyajinné alakul, úgy mint Cell esetében.
Apja, Goku fentrõl figyeli, hogyan küszködik fia, ám nem szólhat közbe, mivel õ már nem él.
Keserû harc kezdõdik Bojack és Gohan között, miután Gohan megölte Bojack 3 emberét, de még nem tudni mi lesz a harc kimenetel, mivel Gohan vesztésre áll. Képtelen kiengedni magából a dühöt, ami ereje növeléséhez elengedhetetlen...

Tetszett ez a movie, mivel végre túltettem magam a Broly-s moviekon. (Nem sorban haladok) Lendületes és ötletes volt, fõleg, hogy rég nem láthattunk már egy igazi ütõs tornát. Ajánlom minden Dragon Ball fannak!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1280 db Időpont:2009. 10. 05. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás