Ma 2020. 10. 25-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Pocket Monsters Advanced Generation:Nana
Címe: Pocket Monsters Advanced Generation:Nana
Angol címe: Pokemon: Jirachi Wish Maker
Hivatalos weboldal: http://www.pokemon.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Akció
Fantasy
Kaland
Stúdió: Shogakukan Productions
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 9.5
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

MOVIE 6.

A Földön hamarosan látható lesz egy üstökös 7 napig, ami csak 1000 évenként kerül Föld kerüli pályára. Ez a Millenium üstökös. Azt tartják, hogy ha valaki nagyon erõsen kíván valamit, az most valóra válik.
Ash, Maike, Max és Rocko egy direkt erre az eseményre készült vidámparkba tévednek, ahol Butler, a varázsló Jirachi kristályát mutatja be a közönségnek. Max a nézõtérrõl hangot hall, és kiderül, hogy mielõtt Jirachi megszületik, barátot kell találnia. Amint az üstökös feltûnik az égen, Jirachi is felébred 1000 éves álmából.
Butlernek szüksége van a Pokémonra, ugyanis egy rég kihalt Pokémont szeretne Jirachi segítségével megalkotni, feléleszteni.
Kísérlete kudarcba fullad, mikor kényszeríti Jirachit, hogy vegye át az üstökös energiáját. Max, és a többiek ezután sikeresen megszöknek Jirachival, és Diane-nal, Butler segédjével, aki nem tartja helyesnek a kísérletet.
Telnek-múlnak a napok, és Jirachi nem szeretne mást, mint hazajutni, oda, ahol abba a kristályba volt zárva, amibõl született.
Ezért kalandoraink nyakukba veszik a világnak ezen részét, hogy Jirachit idõ elõtt hazajuttassák. Közben a gonosz sem alszik, mert Butler rendületlenül követi õket.
Vajon sikerül hazajuttatni ezt a rendkívül aranyos, mégis hatalmas erõvel bíró kis lényt?
Sikerül Butlernek felélesztenie azt a régen kihalt Pokémont, ami szerinte Diane kívánsága volt?
Mi lesz ennek az egész hajszának a kimenetele? Boldog véget ér történetünk, és Jirachi nyugodtan szenderülhet ismét 1000 éves álmába?

Ez a movii szintén a Pocket Monsters Advanced Generation szériához tartozik, ahogy már az elõzõ is, ezért az arra jellemzõ design-t, Pokémonokat és szereplõket látjuk viszont a képernyõn.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1280 db Időpont:2009. 09. 27. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás