Ma 2020. 10. 22-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Neko no Ongaeshi
Címe: Neko no Ongaeshi
Angol címe: The Cat Returns
Magyar címe: Macskák királysága
Hivatalos weboldal: http://www.nausicaa....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Fantasy
Vígjáték
Iskolai élet
Stúdió: Studio Ghibli
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történetünk egy Haru nevû hihetetlenül naiv 17 éves iskolás lányról szól, aki nem mindennapi kalandba csöppen egy olyan világban, amit elképzelni sem tudnánk, hogy egyáltalán létezhet.
Egy napon, úton hazafelé Haru megment egy macskát a biztos halál elõl (egy teherautó gázolja el majdnem az úton). Mire magához tér, a macska két lábra áll elõtte, leporolja magát, megköszöni és továbbmegy. Már ez is elég hihetetlen, de talán még megemészthetõ, addig a pillanatig, míg másnap este egy egész delegáció macska nem látogatja meg a lányt a macskák királyával, akik köszönetképpen meginvitálják a lányt a Macskák királyságába.
Másnap reggelre Haru háza elõtt rengeteg macskagyökér nõ, és egy csapat macska üldözi õt egészen az iskoláig. Hihetetlennek tartja az eseményeket, ráadásul a király egyik alattvalója újra meginvitálja õt a királyságba, és elmondja neki, hogy õ lesz a királyfi (a macska, akit megmentett) menyasszonya.
Haru nem igazán szeretne egy macska felesége lenni, és egy hang azt sugallja neki, hogy keresse a Macskairodát, ahol majd segítenek rajta.
Néhány nyom után meg is találja a keresett helyet, ahová egy nagy fehér kandúr (Muta) vezeti el õt. Az iroda vezetõje, a Báró megpróbál segíteni neki, de egy csapat macska elrabolja a lányt és a királyságba viszik õt, ahol elvileg leendõ férje már várja.

Sikerül visszatérnie az emberek világába? Megtalálja önmagát? Miért így akarják megköszönni a macskák a lánynak, hogy megmentette a trónörököst? Kié volt az a kellemes hang, aki segített Harunak megtalálni a Macskairodát?
A Ghibli megint nagyot alkotott. Magával ragadó a történet és a grafika is nagyon kellemes és akcióban sincs hiány.
Ajánlom mindenkinek, aki egy kis könnyed kikapcsolódásra vágyik.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1869 db Időpont:2009. 09. 16. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás