Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Rec
Címe: Rec
Angol címe: Rec
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 9
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Szerelem
Vígjáték
Stúdió: SHAFT
TBS
Frontier Works
MOVIC
Pony Canyon
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 8.57
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Matsumaru épp a mozi elõtt vár a lányra, akit elhívott randira, de az nem jön. Már épp széttépné dühében a jegyeket, amikor egy lány jön arra, és elkéri. Így tehát végül együtt nézik meg a filmet, de Matsumaru elég furcsának találja a lányt, mert végig hangosan olvassa a film feliratait.

Mint késõbb kiderül, azért, mert a lány, Onda Aka kezdõ szinkronszínésznõ. Miután Matsumaru eléggé letörik, amikor meglátja elmenni a korábban meghívott lányt egy másik pasival, ezért Akával csinálnak közös programot, elmennek vacsorázni, majd hazakíséri a lányt, aki mint kiderül az lakásának közelében lakik. Kicsivel késõbb a lány lakása porig ég, ezért Matsumaruhoz költözik, elõször csak egy éjszakára, amikoris rendesen egymásba gabalyodnak. Ám, Akának nincs hova mennie, ezért ottragad.

így kezdõdik el együttélésük, ami leginkább csak lakótársi viszonynak tûnik, ami tele van aranyos pillanatokkal, de buktatókkal is. Ám, hogy ne legyen belõle zavar, munkatársaik elõtt titkolják együttélésüket.Így bontakozik ki kapcsolatuk, amely lehet, hogy szerelemmé nemesül?

Nehéz dolguk van, hiszen mint késõbb kiderül, Matsumaru ugyan annál a cégnél dolgozik médiásként, ahová a lánynak sikerül bekerülnie, mint reklámhang. Karrierjük is ellentétes módon alakul, ez sem tesz igazán jót a magánéletüknek; hiszen míg Aka karrierje felfelé ívél, Matsumaru kezdi elveszíteni bizos pozícióját a cégénél.
Ám Ona Akának sincs könnyû dolga, hiszen a seiyuu -piacon hatalmas vetélkedés folyik; ha nem bírod, kiestél.Ráadásul szerepet kap egy hantai-game szinkronizálásához is, ami elég nagy feladatnak tûnik a lány számára.

Aranyos kis anime, abból a szempontból, hogy hétköznapi problémákat dolgoz fel, ám az egész csupán 9x10 perc, ami felhõtlen kikapcsolódást ígér, és bárhol, bármikor nézhetõ, nem kell nagyon nekiveselkedni.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3145 db Időpont:2007. 04. 03. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás