Ma 2020. 10. 25-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Pocket Monsters:Serebii Toki wo Koeta...
Címe: Pocket Monsters:Serebii Toki wo Koeta...
Angol címe: Pokemon 4Ever:Celebi-Voice of the Forest
Hivatalos weboldal: http://www.pokemon.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Fantasy
Akció
Stúdió: Shogakukan Productions
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 8.25
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

MOVIE 4.

Az erdõ egy közösség, ahol állatok és növények tömkelege alkot egy nagy közösséget. Az általuk kialakított egyensúly könnyen megtörik, ezért embernek és pokémonnak egyaránt meg kell óvniuk ezt a törékeny létformát.
Ezt persze nem mindenki gondolja így. A világ tele van Pokémon vadászokkal, akik ritkább fajokat üldöznek, hogy késõbb jó pénzért eladják õket. Ilyen ritka faj Celebi is, akit másnéven az "Erdõ hangjának" is hívnak.
Kiváló célpont egy Pokémon vadásznak. A Team Rocket legerõsebb vadásza üldözi Celebit, és mikor már majdnem a markában tudja a sebesült pokémont, egy Sammy (Yukinari) nevû fiú menti meg.
Celebi különleges képességei közé tartozik, hogy képes idõutazásra, ezért, hogy magát védje a fiúval együtt eltûnik a "múltból", és 40 évvel késõbb, hõseink (Ash, Misty és Rocko) korában bukkan fel újra a fiúval.
Ash és kis csapata kíváncsiságától vezérelve ebben az erdõben köt ki, ahol Celebi is élt, és tanúi a két jövevény érkezésének.
Miután megtudják, mi történt, mindent megtesznek, hogy segítsenek Celebinek. Örömük nem lehet felhõtlen, ugyanis a vadász még mindig nem hagyott fel a kereséssel, és újra üldözõbe veszi Celebit, akit el is kap egy fekete Pokéball-lal (Dark Ball). Ennek a Pokéballnak negatív tulajdonsága, hogy a benne lévõ Pokémon erejét a maximumra növeli, ám a Pokémon elveszíti személyiségét...

Vajon sikerül Ash-nek kiszabadítania Celebit, mielõtt még elpusztítaná az egész erdõt? Mi lesz Sammy sorsa? Sikerül visszamennie saját korába?

A kivitelezés megint szépre sikerült, kifinomultabb rajzolási stílus, de ebben a movieban néhol csúnyán látszanak a 3D-s effektek, ami ugyan nem ront a történeten, de a látványon valamelyest igen.
Ajánlom minden Pokémonrajongónak!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1240 db Időpont:2009. 08. 31. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás