Ma 2020. 07. 09-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Haruka Naru Toki no Naka de:Hachiyoushou
Címe: Haruka Naru Toki no Naka de:Hachiyoushou
Angol címe: Beyond the Stream of Time...
Hivatalos weboldal: http://www.tv-tokyo....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Akció
Bishounen
Magical Girl
Hárem
Stúdió: KOEI
Yumeta Company
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

"Egy távoli idõben...
A békés Kyou szent földje a Négy Isten védelme alatt állt...
Keletet Seiryuu, Délt Suzaku, Nyugatot Byakko, Északot Genbu védte.
Amikor ellopták a Négy Istent Ryuujin papnõje megjelent azzal a céllal, hogy megvédje Kyou-t, s vele együtt a nyolc Hachiyou is, akik megkapták a sárkány gyöngyeit, mellyel védik õt."

Motomiya Akane teljesen átlagos iskolás életet él, életvidám és vannak barátai. Egy napon mintha valami magához vonzaná, szólítaná, így egy szentély elhagyatott kútja mellett köt ki, amibõl hirtelen hatalmas forgószél tör elõ, mely magával rántja a lányt. Két legjobb barátja, Tenma és Shimon segítségére siet. Tenmanak sikerül ellöknie Akanét a forgószélben kirajzolódó férfitól és Shimonra bízza.
Végül mégsem menekülnek meg a fura jelenség elõl. Mindhárman egy másik világban ébrednek, ami a középkori Japánra emlékeztet leginkább. Elszakadva egymástól reménykednek abban, hogy a másik biztonságban van.
Mielõtt Akane az új világba érkezik, magához veszi Ryuujin erejét, így Ryuujin papnõjévé válik, akinek feladata, hogy megvédje ezt a világot.
Akane nem ismer senkit, ráadásul Fuji hercegnõ házában ér földet, ahonnan halálra rémülve menekül. Ijedtében Ryuujin erejét használva egy másik helyre teleportálja magát. A házban lakók látván a fura eseményeket döbbennek rá arra, hogy megérkezett a várva várt megmentõ.
Akane visszakozik, végül, miután egy szerencse folytán megtalálja Shimont és Tenmat is, elfogadja sorsát, és vállalja a rárótt feladatokat. Elvállalja a papnõ szerepét.
Az elsõ nagy feladat, hogy megtalálja az õt védelmezõ 8 harcost (Hachiyou), rájuk bízza a sárkány erejét, aztán következhet Kyo védelmezése és a négy Istenség kiszabadítása.
Mióta a négy Istent elrabolták, Kyoban egyre több démon garázdálkodik, akik állandó veszélyt jelentenek az emberekre.
Az Akanet elrabló férfi is démon volt, bár emberi alakja miatt könnyen össze lehet téveszteni. Ez a démon, Akram figyeli Akane minden mozdulatát, nehezíti meg életét, holott a lány csak meg szeretné õt érteni.

De vajon miért teszi ezt? Miért nem élhetnek emberek és démonok békében egymás mellett? Sikerül megtalálnia a lánynak 8 védelmezõjét, és megvédeni Kyot? Egyáltalán hogy lehet elrabolni egy Istent, és kinek/kiknek sikerülhet ez?

Mindenkinek ajánlom ezt a sorozatot, aki szereti a Fushigi Yuugit, vagy a középkori romantikus témájú animéket. Nagyon hasonlít mindkettõ témája ugyanaz, csak kicsit más körítéssel, és rövidebben, de élvezetes.
Grafikája nagyon jó, zenéje úgyszint. Az események gyorsabban pörögnek, mint a Fushigi Yuugiban, de ez érhetõ is, mert fele annyi részbõl áll.

A sorozathoz tartozik egy
Movie (Harukanaru Toki no Naka de Maihitoyo),
két OVA (Haruka Naru Toki no Naka de: Ajisai Yumegatari; Haruka Naru Toki no Naka de 2: Shiroki Ryuu no Miko) és egy
Special (Haruka Naru Toki no Naka de 3: Kurenai no Tsuki).Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3882 db Időpont:2009. 08. 20. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás