Ma 2020. 07. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z: Konoyo de Ichiban Tsuyoi
Címe: Dragon Ball Z: Konoyo de Ichiban Tsuyoi
Angol címe: Dragon Ball Z: The World`s Strongest
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1990
Műfaj: Akció
Harcmûvészet
Fantasy
Sci-fi
Szupererõ
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

DRAGON BALL Z MOVIE 02.

A Földön ismét béke honol. Mindenki végzi maga mindennapos teendõjét, ám Gohan és Olong (a malac) valahol a sarkvidéken a sárkánygömböket kutatják.
Olong elcsente Bulma radarját, és akkor tûnt fel neki, hogy valaki más már gyûjti a gömböket.
Ez az idegen nem más, mint a néhai Dr. Wheelo asszisztense, Dr. Kochin, aki szeretné feléleszteni és jégbörtönébõl kiszabadítani egykori fõnökét.
Fáradozása sikerrel jár, ugyanis Shenronnak nem okozhat gondot egy efféle kívánság. Dr. Wheelo újra szabad, és folytathatja tevékenységeit, amely reményei szerint a világuralomhoz fog vezetni.
Biocyborgokat hoz létre, amiknek segítségével a világ legerõsebb emberét szeretné megtalálni. Ezesetben azonban nem azért van erre szükség, hogy a legerõsebbet kivonja a forgalomból, hanem hogy elfoglalja testét.
Jópár éve mér, hogy a doktor meghalt, ám szerkezetének segítségével agya életképes maradt, és tovább szövi a világméretû terveket.
A világ legerõsebbje címet természetesen Goku nyeri, akinek testét fel akarják használni, de olyan egyszerû lesz ez, mint amilyennek látszik?

Goku sosem adta olcsón a bõrét. Persze segítõi mindig ott állnak mellette, ha baj van, de elég erõsek-e ahhoz, hogy megállítsák ezt az ördögi cselszövõt?

A movie a szokott hangulatot hozza, érdekes, izgalmas, csak hamar vége van...Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1360 db Időpont:2009. 08. 07. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás