Ma 2020. 07. 16-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Wonderful Days
Címe: Wonderful Days
Angol címe: Wonderful Days
Magyar címe: Wonderful Days
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Sci-fi
Fantasy
Stúdió: Tin House
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 6.67
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A környezeti katasztrófa küszöbén az emberiség elitjei egy önfenntartó város felépítésébe helyezte végsõ reményét. Mûvük Ecoban, az újkori Noé bárkája, "az élõ város" az elsõ és egyben emberi település, melynek szívében egy biotechnológiával mûködtetett gépezet (Delos Core) alakítja át a környezeti szennyezõdést létfenntartó energiával. Az Ecoban létezésérõl tudomást szerzõ menekültek ezerszámra kezdték megrohamozni a várost, de csak a kiváltságosak válhattak igazi ecobani polgárrá. A beteg, fertõzött alsóbb néprétegek kívül rekedtek, és az ecobani polgárok kezében összpontosul a Föld megmaradt összes energiaforrása feletti uralom.A kirekesztett tömeg megalapította Marr nyomortelepét.
A hatalmas különbségek elkerülhetetlen a polgárháború irányába terelik az eseményeket, a teljes ökológiai katasztrófáról nem is beszélve. A törékeny egyensúly Marr és Ecoban közt felborulni látszik.

A film soundtrackje és hangeffektjei minõségiek és változatosak.

Akad itt az operaáriától a rockosabb hangvételû szerzeményig minden. A robbanások, fegyverek és a természet hangjai(szél, tengerzúgás, vihar) szintén nagyon valósághûre sikeredtek. Hangsúlyos a színekkel való játék, például Marr pusztulását sugárzó piszkosszürke-rozsdabarnája éles kontrasztban áll Ecoban steril, kékes-fehéres vagy sokszínû, tükörszerû felületeivel. Az összes fegyver és jármû CGI-vel készült.

Bár a látvány és a zene harmonikus és végig leköti a nézõt, a történet és a karakterek sajnos nem sikerültek ennyire jól. A figurák túl egyszerûek.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2140 db Időpont:2009. 07. 23. Hozzászólások: 9 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás