Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shingetsutan Tsukihime
Címe: Shingetsutan Tsukihime
Angol címe: Tsukihime - Lunar Legend
Hivatalos weboldal: http://www.geneon-en...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Vámpírtörténet
Akció
Fantasy
Szupererõ
Tragédia
Stúdió: Anime Planet
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9.75
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy gyerek, aki látja a vonalakat. Mindenütt ott vannak. Vörösen izzanak, de rajta kívül senki sem látja õket. Miért nézik bolondnak? Pedig ott vannak azok a vonalak...
Tohno Shiki mondhatni teljesen átlagos középiskolás diák. Kissé gyenge fizikumú, de ennek ellenére semmi különleges nincs benne. Egyik nap rosszul lesz, és korábban hazaengedik.
A park mellett sétálva egy nõt lát meg...
Emlékezetkiesés, és a következõ pillanatban csak arra lesz figyelmes, hogy valószínûleg az a nõ hever elõtte cafatokra tépve, vérben úszva, akit egy pillanattal ezelõtt pár lépésnyire látott maga elõtt. A sokktól elájul, majd testévre házában ébred. Bár mindenre emlékszik, mégsem hiszi el a történteket. Csak rossz álomnak tûnik.
Shiki a testvéréhez költözik, elõször tér vissza a szülõi házba, szülei balesete óta, ahol testvére szigorú szabályokat felállítva próbálja megszabni mindennapjait.
Rögtön elsõ este azonban nem bírja a nem bírja a bezártságot, és kiszökik újságot venni. Megáll egy üdítõautomata elõtt, és egy férfi hull az ölébe, akit megölte. Majd a férfi gyilkosa is megjelenik elõtte, aki kísértetiesen hasonlít egyik iskolatársára.
Egyre több furcsa dolog történik vele, miközben a városban egy sorozatgyilkos garázdálkodik, aki kiszívja áldozatai összes vérét.
Másnap a parkban találkozik egy lánnyal, akinek láttán sokkos állapotba kerül, és elrohan, holott a lány, szinte hozzá sem szól. Fura ugyan, de a lány követi, iskola után megvárja, és közli vele, hogy Shiki ölte meg õt. A lány, aki Shikit követi, nem más, mint Arcueid Brunestud, az Igaz Õsök hercegnõje. Õ egy vámpír, aki nem iszik vért, vegetál. Azoknak a vámpíroknak van szükségük csak vérre, akiket az Õsök tettek azzá ami. Valószínû, hogy a sorozatgyilkos, aki a városban garázdálkodik, egyike ezeknek a lényeknek. Mivel Shiki "megölte" Arc-ot, holott ez egy egyszerû halandó számára lehetetlen feladat, megkéri, utasítja a fiút, hogy legyen a pajzsa a vámpírok elleni harcban.
Shiki eljön otthonról, és Arc-kal együtt bujkál az egyik motelban, ám egy idegen rájuk tör, aki Arc-ot akarja megölni. Nehezen ugyan, de sikerül elmenekülniük, és Arc utolsó erejével küzd meg az idegen démonkutyáival, hogy megélje a holnapot. A harc nehéz, mivel Arc még nem épült fel Shikitõl szerzett sérüléseibõl.
Miután Shiki újra hazamegy, testvére, akivel a baleset óta nem találkozott, leszidja õt, de a két szolgálólánytól megtudja, hogy nagyon is aggódott érte, hogy csak úgy szó nélkül hagyta el a szülõi házat.
Amirõl Shiki azt hitte, csak rémálom, kezd minden valósággá válni. Minden egyre furcsább.

Ki ez a lány? Hogyhogy megölte? Akkor mégis hogy lehet itt?
Mit azok a vonalak, amiket Shiki gyerekkora, a baleset óta lát? Miért nem hisz neki senki?
Talán azok a vonalak egyszer még hasznára válnak?
Mindenre választ kaptok, ha megnézitek ezt a 12 részes sorozatot!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2777 db Időpont:2009. 05. 28. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás