Ma 2020. 10. 30-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Phantom the Animation
Címe: Phantom the Animation
Angol címe: Phantom the Animation
Hivatalos weboldal: http://anime.softgar...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Akció
Romantikus
Underworld
Tragédia
Stúdió: Anime Planet
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A japán középiskolás Reiji egyedül utazik az USA-ba. Mivel nem beszéli a nyelvet, a kommunikáció nehezen megy, és még csak nem is jár jól vele. Taxit fog, ami elviszi a város lepukkant negyedébe, holott õ csak a hotelba szeretett volna menni, amit térképen még meg is mutat.
A nyomornegyedben kóborolva szemtanúja lesz egy többszörös gyilkosságnak és még egy bérgyilkos is rászáll.
Fõnöke utasítására a bérgyilkos megkíméli életét, de leütik, és egy ismeretlen helyen ébred. Nem emlékszik arra, ki õ és honnan jött. Ott kell maradnia, és bérgyilkossá kell válnia, vagy meghal. Egy lány, Ein lesz a kiképzõje, akin szintén agymosást hajtottak végre, és akibõl évek alatt profi bérgyilkost faragtak. Pár hónap alatt ki is képzik Reijit, akinek új neve Zwei. A kiképzés vizsgája az, hogy túl kell élnie.
Mivel túlél egy tömegmészárlást, ketten kapják a megbízásokat onnantól fogva. Zwei még mindig bizonytalan kilétében, és ki akarja deríteni ki is õ valójában. Vissza akarja kapni emlékeit. Egyre inkább meggyõzi Eint arról, hogy ez számára is fontos lenne, fõleg, hogy Einra egyre gyakrabban törnek rémálmok, amikben a múltjából lát képeket.

Vajon ki lehetett valamikor Ein? Ki áll az agymosások hátterében, és miért nem akarja, hogy a pár visszakapja emlékeit? Kibõl lesz az igazi Phantom, a legjobb bérgyilkos?
Engem nagyon megfogott. Rövid az OVA, mivel csak 3 rész, de nagyon eseménydús. Szerintem érdemes megnézni a sorozat elõtt, ami frissen indult. Ajánlom az6oknak, akik szeretik a véres, akciódús animéket.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2092 db Időpont:2009. 05. 28. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás