Ma 2020. 07. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z: Ryuuken Bakuhatsu!!...
Címe: Dragon Ball Z: Ryuuken Bakuhatsu!!...
Angol címe: Dragon Ball Z: Dragon Fist Explosion!...
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Akció
Shounen
Harcmûvészet
Fantasy
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Dragon Ball Z Movie 13.
Mint minden movie elején, a Földön most is béke van, mindenki éli mindennapjait, ahogy Gohan és Videl is. Napi programjuk: Iskolába járni, és megõrizni a rendet a város utcáin, mint a Nagy Saiyaman és segédje.
Egy napon egy öregember akar leugrani az egyik magas épület tetejérõl, de Gohan megmenti. Az öreg elmesél egy történetet, miszerint élt valamikor egy nagy hõs, Tapion, aki egy zenedobozva zártak. Senki nem képes kinyitni ezt a dobozt, viszont ha mégis sikerülne, azzal csak jót tennének, mert Tapion újra szabad lehetne.
Gohannak nem sikerül kinyitnia, sõt miután megmutatják a családnak a dobozt, még Gokunak sem, ezért összegyûjtik a kristálygömböket, mivel a sárkány biztosan képes lesz erre a feladatra. Ahogy sejtettük, a sárkány könnyedén kinyitja a dobozt, amibõl valóban elõbukkan Tabion, és rögvest kardot fog az öregre. De vajon miért? Nem örül annak, hogy újra szabad?
Trunks is felfigyel a hõsre, és nagyon menõnek találja, ezért minden nap ételt és italt visz neki, ám Tapion egyre csak elzavarja a gyereket, mondván, hogy megbánják még, hogy kiszabadították.
Egyidõben ezzel egy hatalmas szörny jelenik meg a városban, amit még a Nagy Saiyaman és a segédje sem képesek legyõzni, mikor azonban Tapion sípján játszani kezd, a szörny egyszerûen eltûnik. Az eset még párszor megismétlõdik, de mindig egyre közelebb Tapionhoz.
Ki lehet õ valójában? Biztos, hogy hõs? Miért tudja megnyugtatni a szörnyet? Talán csak rosszat akar a többieknek? Ki lehet az öreg? Miért fontos neki Tapion?

Az összes kérdésre választ kaptok, ha megnézitek kedvenc movie-mat!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1319 db Időpont:2009. 05. 28. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás