Ma 2020. 07. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z: Kiken na Futari!...
Címe: Dragon Ball Z: Kiken na Futari!...
Angol címe: Dragon Ball Z: Broly - Second Coming
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1994
Műfaj: Akció
Fantasy
Harcmûvészet
Shounen
Stúdió: Toei Animation
Bird Studio
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Dragon Ball Z Movie 10.

Trunks, Goten és Videl a gömböket keresik, így jutnak el egy hegyvidéki kis faluba, ahol a falubeliek éppen egy lányt készülnek feláldozni egy szörnynek, hogy ne támadja meg õket.
Videl és a két gyerek a végére akarnak járni ennek a dolognak, mert megesik szívük a lányon. Önmagukat csalinak használva elõcsalják a szörnyet, ami egy dinoszaurusz. Mondanom sem kell, mekkora öröm ez a két gyereknek, mert ha elkapják, akkor lesz mit enniük. Szegények a gömbök keresése alatt szörnyen megéheztek.
A dinoszauruszt megfogták, megsütötték, és a falubeliekkel mind megették, mikor a hegy másik oldalán fura erõt észlelnek.
Brolly, akivel a 8. movie során már találkozhattunk, valamilyen csoda folytán el tud menekülni Neo-Vegetáról, annak ellenére, hogy Goku legyõzi, és gyûlölettõl vezérelve egy ûrhajóval a földön köt ki. Mikor az ûrhajó becsapódik, Brolly még nem teljesen egészséges, és a hideg hatására megfagy a hegyben.
Kis idõ elteltével képes áttörni a jeget, miközben a Goku iránt érzett gyûlölet vezérli, és rögtön szembe is találkozik Videllel, akivel nincs nehéz dolga. Brolly nem tudja, hogy Goku a másvilágon van, ezért keresi õt. Nem sokkal késõbb Trunks és Goten is megérkezik, akik próbálnak játszadozni Brollyval, miközben a gömböket felhasználva akarják eltüntetni õt a Földrõl. A gömbök nem reagálnak, a sárkány nem jelenik meg, a gyerekek pedig magukra maradnak.
Nincs más választásuk, mint harcolni, ám idõ közben megérkezik Gohan, aki bízva erejében, megpróbálja legyõzni a Super-Saiyajint, de ez sem sikerül.
Vajon képesek lesznek felülkerekedni egy ilyen erõs ellenféllel szemben? Miért nem reagáltak a gömbök? Hasznukra lehetnek még valaha?

Ez a movie a 8. folytatása. Akinek tetszett az a történet, ezt mindenképpen nézze, meg. Nekem annyira nem nyerte el a tetszésem, de nem tudnám kihagyni, ha már mind a 13 Z movie-t megnézem...Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1541 db Időpont:2009. 05. 28. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás