Ma 2020. 07. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dragon Ball Z: Moetsukiro!! Nessen...
Címe: Dragon Ball Z: Moetsukiro!! Nessen...
Angol címe: Broly - The Legendary Super Saiyan
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Akció
Harcmûvészet
Szupererõ
Shounen
Fantasy
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Dragon Ball Z Movie 8.

A Földön béke honol. Mivel Gohan lassan új iskolába kerül, Chi-Chi mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az iskola a lehetõ legjobb legyen fia elõrehaladása szempontjából. A kiszemelt áldozat valóban elit, és még nyílt napot is tart, amikor a leendõ tanulók ismerkedhetnek az iskola nyújtotta lehetõségekkel, és piknikezhetnek egy jót ismerõsökkel, barátokkal. Eközben a szülõkre igazi izzasztó feladat vár. Meghallgatásra kell menniük, ahol a bírák ez alapján is mérlegelik, megfelel-e a gyerek ennek az iskolának a színvonalához.
Mivel Goku nem a puccosan kiöltözött elit emberek közé tartozik, nagyon rosszul érzi magát, és feleségével a betanult szöveget gyakorolgatja, miközben azért kesereg, hogy ma még semmit sem evett.
Hirtelen egy ûrhajó landol a park közepén, amibõl rengeteg katona özönlik ki. Egybõl Vegetához rohannak, és királyukként tisztelegnek elõtte. Van még más Saiyajin is, aki túlélte a Vegeta bolygó pusztulását. Õk most azért jöttek, hogy felkérjék Vegetát, legyen új birodalmuk, Neo-Vegeta királya.
Eközben Kaioh mester hírt kap, hogy egy Super-Saiyajin sorra pusztítja el a déli Galaxis bolygóit, és közeledik az északi felé.
Vegeta elutazik az új hazájába, ahol fura dolgok történnek. Kiderül, hogy csak az orránál fogva vezették, és megtudjuk, hogy a legendás Super-Saiyajin nem más, mint Brolly, aki Vegeta felkutatójának (Paragus) fia. Az ég hatalmas erõvel áldotta meg, ami már kicsi korában is a fejére nõtt, sõt az akkori király, Vegeta is veszélyforrásnak nevezte ki, ezért meg akart tõle szabadulni. Egy csoda lés Brolly ereje folytán megmenekültek a Vetega bolygó pusztulása és a király bosszúja elõl.
Azóta Paragus Vegetát keresi, közben a fiát próbálja megfékezni, mert fia erejét felhasználva szeretne egy új birodalmat kialakítani, aminek õ lesz az uralkodója, ám Brolly egyre irányíthatatlanabb...
Idõ közben Goku, Piccolo és még sokan mások is megérkeznek a bolygóra, összegyûlik a csapapt.
Vajon képes lesz Paragus féken tartani fiát? Ha mégsem, ki lesz képes legyõzni a legendás harcost, kinek ereje mérhetetlenül nagy?

Azt szeretem a Z Movie-kban, hogy hû marad az eredeti Dragon Ball Z stílusához, ahogy ez itt is látszik. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Dragon Ball-t, kötelezõ darab.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1311 db Időpont:2009. 05. 28. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás